Dėl darbų Rusijos pusėje gali sustoti Nidos-Morskojės punkto darbas

Tris kitos savaitės dienas po porą valandų Rusijos Morskojės punkte bus atliekami techniniai darbai. Dėl to tuo metu eismas per Lietuvos pusėje veikiantį Nidos punktą gali sutrikti.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-10-10 11:28, atnaujinta 2018-02-21 07:23

Rusijos pasieniečiai kolegas Lietuvoje informavo, kad spalio 14-16 dienomis nuo 9.00 iki 11.00 val. Nidos-Morskojės pasienio kontrolės punkte gali užsitęsti patikros procedūros ir sutrikti automobilių bei keleivių pralaidumas. To priežastis - minėtu laiku Rusijos pusėje bus atliekami elektros tinklų priežiūros darbai.

Nuo rugpjūčio pabaigos į Kaliningrado sritį vykstantys ir iš jos grįžtantys Lietuvoje registruotų lengvųjų automobilių vairuotojai priversti Rusijos kontrolės punktuose užtrukti ilgiau nei anksčiau. To priežastis - gerokai pailgėjusios kaimyninės šalies muitinės pareigūnų vykdomos kontrolės procedūros.

Rugsėjį vidutiniškai per parą per Nidos punktą į abi puses vyko 479 automobiliai ir 1260 asmenų. Anksčiau keliautojų skaičius vidutiniškai per parą buvo apie 2 tūkst., o automobilių - apie 800.

Tokia padėtis yra ir kituose punktuose Kaliningrado srities punktuose, kur lengvaisiais automobiliais su lietuviškais numeriais keliaujantiems asmenims Rusijos pareigūnai taiko sugriežtintus ir valandų valandas trunkančius patikrinimus.

Beje, Rusijos pasieniečiai Lietuvos valstybės sienos apsaugos tarnybą yra informavę ir apie tai, kad dėl elektros tinklų priežiūros darbų eismo pralaidumo sutrikimų porai valandų spalio 28-30 dienomis taip gali būti Kybartų-Černyševskojės punkte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.