Valdžios partijų lyderiai neigia varantys lauk J.Neverovičių

Valdančiųjų partijų lyderiai vieningai neigia pirmadieni ryte paskelbtą nformaciją apie nepasitenkinimą Energetikos ministro Jeroslavo Neverovičiaus veikla. Esą jo niekas nekritikuoja ir atsistatydinti nespaudžia. 

J.Neverovičiui esą priekaištaujama už jo komandos prastą darbą, pernelyg didelį suartėjimą su opoziciniais konservatoriais.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
J.Neverovičiui esą priekaištaujama už jo komandos prastą darbą, pernelyg didelį suartėjimą su opoziciniais konservatoriais.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-11-04 10:04, atnaujinta 2018-02-20 15:23

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) deleguotas energetikos ministras „Verslo žinių“ šaltinių duomenimis, prieš savaitę Vyriausybėje vykusiame pasitarime strateginiais energetiniais klausimais sulaukė kai kurių premjero aplinkos žmonių aštrios kritikos. Pats ministras keblios padėties nekomentuoja.

„Verslo žinios“ rašo, kad J.Neverovičiui esą priekaištaujama už jo komandos prastą darbą, pernelyg didelį suartėjimą su opoziciniais konservatoriais, taip pat už Visagino atominės elektrinės (VAE) projekto stūmimą, už biržoje smarkiai pakilusias elektros energijos kainas ir kitais klausimais.

„Gyvybiškai svarbių projektų energetikos sektoriuje daug, problemų taip pat daug. Todėl reikia nuolat ieškoti, kaip jas spręsti. Tai daroma įvairiais lygiais, koordinuojant įvairių institucijų darbą“, - „Verslo žinioms“ sakė premjeras A.Butkevičius.

LLRA pirmininkas Valdemaras Tomaševskis leido suprasti, kad tik tuo atveju, jeigu LLRA gaus konkrečių pagrįstų priekaištų J.Neverovičiaus darbui, jie bus šios politinės partijos vadovybėje svarstomi, kartu sprendžiama, ar pakeisti deleguotą ministrą.

Pirmadienį popiet valdančiųjų partijų lyderiai teigė ministrui priekaištų neturintys. Premjeras A.Butkevičius sakė, kad J.Neverovičius dirba "gana atsakingai".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.