L.Graužinienė tikina, kad patyčios internete neveikia jos šeimos

Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės sūnaus Eimanto dingimo istorija jau spėjo apaugti įvairiais gandais. Pagrindinė versija, kad negalią turintis 26 metų sūnus galėjo neatlaikyti internete kilusios patyčių prieš motiną bangos. Pirmasis apie nelaimę pranešė naujienų portalas lrytas.lt.

Seimo pirmininkė L.Graužinienė sako, kad kuriantys juokus apie ją veltui gaišta laiką.<br>D.Biliaus piešinys
Seimo pirmininkė L.Graužinienė sako, kad kuriantys juokus apie ją veltui gaišta laiką.<br>D.Biliaus piešinys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2013, 11:44 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:02 AM

Tačiau pati Seimo vadovė interviu portalui lrytas.lt šios nelaimės išvakarėse tikino, kad nei ji, nei jos artimieji į įvairius socialiniuose tinkluose bei naujienų portaluose pastaruoju metu skelbiamus juokus ir pasišaipymus nereaguoja. „Kiekvienas žmogus turi teisę išreikšti save taip, kaip jis nori. Tų dalykų nenoriu vertinti, nes neskiriu jiems daug laiko ir nelabai stebiu. Aš į tai žiūriu ramiai. Jei tai daroma sąmoningai, kad mane sumenkintų ar paveiktų, galiu pasakyti, kad jie be reikalo stengiasi ir gaišta laiką.

Manęs tai neveikia kaip žmogaus. Tai absoliučiai neveikia ir mano aplinkos, nes jie gerai pažįsta mane, žino, kokie yra mano bruožai, koks aš žmogus. Be to, aš žmogus, turintis humoro jausmą“, - antradienį po pietų interviu lrytas.lt kalbėjo L.Graužinienė.

Visą interviu lrytas.lt paskelbs vėliau.

Primename, kad klausos negalią turintis Seimo pirmininkės sūnus dingo antradienį vakare. Jis atsiuntė motinai neraminančią SMS žinutę. Įtarusi negerą Seimo vadovė ant kojų sukėlė policiją, kuri E. Graužinio namuose nerado. Jis buvo aptiktas trečiadienį ryte sostinės Perkūnkiemio rajone, daugiabučio namo kieme.

Seime dirbantis E.Graužinis kartu su motina Seimo vadove iškart išvažiavo į ligoninę, kur tikrinama pradingėlio sveikata.

Seimo vadovė kol kas šio įvyko nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.