L.Graužinienės sūnus – įdarbintas Seime

Seimo pirmininkės ir Darbo partijos lyderės Loretos Graužinienės sūnus Eimantas įdarbintas Seime. Jis dirba Seimo Archyvo skyriuje – specialistu. Antradienio vakarą dingęs politikės sūnus trečiadienį ryte, nors ir atsirado, darbe nepasirodė. Pirmasis apie nelaimę pranešė naujienų portalas lrytas.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Dec 4, 2013, 8:59 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:08 AM

Jis trečiadienį išvežtas į ligoninę patikrinti sveikatą. 

Portalo lrytas.lt žiniomis, E.Graužinis Seime dirba jau daugiau kaip metus. Jis triūsia pagal darbo sutartį ir nėra valstybės tarnautojas. E.Graužinis dirba puse etato.

Seimo Archyvo skyriaus vedėja Vida Kišūniene portalui lrytas.lt teigė, kad priimti E.Graužinį į darbą nutarta po to, kai jis Seime atliko praktiką. Jis Seime buvo įdarbintas be konkurso.

Kadangi E.Graužinis turi klausos negalią, Seimo interneto svetainėje jo telefono numeris nenurodytas. Su juo darbuotojai bendrauja elektroniniu paštu.

„Jis dirba su duomenų bazėmis ir skenuoja dokumentus. Tai yra techninis darbas. Jis baigęs informacinių technologijų specialybę, yra šios srities specialistas ir labai geras vaikas“, - sakė V.Kišūnienė.

„Jis atlikto praktiką ir mums patiko. Jis labai šaunus vaikas, labai darbštus ir kruopštus. Mes esame labai juo patenkinti kaip darbuotoju. Daugiau tokių žmonių reikia, nes jis labai kruopščiai atlieka savo pareigas“, - pridūrė Seimo darbuotoja.

Kolegos spėja, kad E.Graužinis trumpam buvo dingęs skaudžiai sureagavęs į patyčias prieš savo motiną, Seimo pirmininkę L.Graužinienę.

Kadangi L.Graužinienė tiesiogiai savo sūnui nevadovauja, interesų konfliktas dėl E.Graužinio darbo Seime nekyla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?