Sūnaus problemos L.Graužinienę atitraukė nuo darbo Seime

Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės šeimai – sunkus metas. Jos sūnus Eimantas Graužinis antradienį vakare parašė mamai neįprastą žinutę ir dingo. Kitą rytą 6 val. 45 min. vaikiną pastebėjo Perkūnkiemio gyventojai, jie iškvietė pareigūnus.

Seimo pirmininkė dėl sūnaus problemų atšaukė visus trečiadienį suplanuotus susitikimus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Seimo pirmininkė dėl sūnaus problemų atšaukė visus trečiadienį suplanuotus susitikimus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Dec 4, 2013, 6:43 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:44 PM

Seimo pirmininkė atšaukė visus iki pavakario suplanuotus susitikimus ir su sūnumi išvyko į ligoninę, kad būtų patikrinta jo sveikata. Visą dieną neatsiliepusi į skambučius, 16 val. L.Graužinienė pakėlė ragelį.

„Esu ligoninėje“, – sakė Seimo pirmininkė. Už pusvalandžio jos kabinete turėjo įvykti Politinės tarybos posėdis.

L.Graužinienės atstovė spaudai Dalia Valentienė tikino, kad šiandien Seimo pirmininkė į darbus nebegrįš.

„Šiandien kai kurie renginiai buvo atšaukti, kai kuriuose nedalyvaus“, – sakė D.Valentienė. Jos manymu, ketvirtadienį Seimo pirmininkė vėl pasirodys Seime.

Portalas lrytas.lt primena, kad antradienį iškart po E.Graužinio dingimo buvo spėta, kad jauną vaikiną paveikė prieš jo motiną pratrūkusios atakos viešojoje erdvėje, kurios kilo po to, kai Seimo pirmininkė ėmė laidyti kritikos strėles į prezidentę Dalią Grybauskaitę.

Anot lrytas.lt šaltinių, vaikinas motinai paliko trumpą žinutę, kurioje jis tikino, kad ją ir kitus šeimos narius labai myli ir palaiko.

Seimo pirmininkė antradienio vakarą dalyvavo Šiauliuose surengtoje miesto gimtadienio šventėje. Sūnaus žinutė nusmelkė motinos širdį ir pasėjo nerimą.

Negalėdama susisiekti su Eimantu ji nusprendė pradėti paiešką.

Į E.Graužinio butą buvo nusiųsti pareigūnai, jie išlaužė duris, tačiau viduje jaunuolio nerado. Jis rastas tik trečiadienio rytą.

50-metė L.Graužinienė yra dviejų sūnų – 11-mečio Juliaus ir 26 metų Eimanto mama. Be to, politikė savo 70 metų sutuoktiniui Juliui yra padėjusi užauginti ir jo dukterį Daivą iš pirmosios santuokos. Graužinių šeima yra labai vieninga ir palaiko vienas kitą.

Politikės sūnus turi klausos negalią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.