B.Bradauskas apie A.Ramanauską-Greitai: „Jis pats smirdi“

Apie šou verslo pažibos Algio Ramanausko suteiktą „Metų šūdo“ apdovanojimą išgirdęs Seimo narys, socialdemokratas Bronius Bradauskas susiraukė, bet neįsiuto. Jis sakė jau pripratęs prie pačios aštriausios kritikos po to, kai praėjusių metų pabaigoje Seime pareikalavo nerodyti dokumentinio filmo apie 1991-ųjų Sausio tragediją Vilniuje, kai Lietuvos parlamente lankėsi Rusijos delegacija.

B.Bradauską nustebino A.Ramanausko-Greitai sprendimas, tačiau socialdemokratas tikina, kad į teismą dėl to nesikreips.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
B.Bradauską nustebino A.Ramanausko-Greitai sprendimas, tačiau socialdemokratas tikina, kad į teismą dėl to nesikreips.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

2014-01-06 21:51, atnaujinta 2018-02-17 21:33

B.Bradauskas portalui lrytas.lt teigė nemaloniai nustebintas, bet pernelyg neimantis į širdį A.Ramanausko, laikančio save karštu dešiniųjų šalininku, išsišokimo.

„Ramanauskas? Man metų š... titulą suteikė? A, taigi jis pats ligonis, nemanau kad su sergančiu žmogumi bylinėčiausi. Jis gi nesveikas, pažiūrėkite, kaip televizijos laidas veda – spjaudosi, iškeikia žmones. Jis juk neprognozuojamas, dar primuš ką nors...Toks jaunas žmogus, o toks nešvankus. Jis pats smirdi“, - ramiai ūkiškai kalbėjo Seimo narys.

A.Ramanauskas tęsia praėjusiais metais pradėtą tradiciją – skelbia įžeidžias jam nepatikusių asmenybių metų nominacijas juodojo humoro stiliumi.

Išjuokė ne tik politikus

Pernai labiausiai kliuvo „Metų idiotu“ išrinktam premjerui Algirdui Butkevičiui ir „Metų durniumi“ paskelbtam buvusiam BNS direktoriui Artūrui Račui.

Šiais metais buvo sukritikuoti ir išjuokti Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė, Vilniaus meras Artūras Zuokas (pavadintas metų svingeriu, nes esą atidavė savo žmoną Agnę socialdemokratams), žurnalistas Rimvydas Valatka už buvusio premjero Andriaus Kubiliaus kritiką, atlikėjas Andrius Mamontovas ir net europarlamentaras Leonidas Donskis už tai, kad pagyrė rusišką humorą.

A.Ramanauskas taip pat išsišaipė iš Kauno politiko, buvusio mero Vytauto Šustausko už homofobiją, o už meilės ir aistros paieškas Egipte kliuvo feministei, Seimo narei socialdemokratei Marijai Aušrinei Paviolionienei. Jai skirtas „Metų gerontofilo“ titulas.

„Ši pikų dama grasina duotis iki pat 80 metų, o tokiame amžiuje seksas įmanomas tik su senoliais, o senolius daro tik gerontofilai“, - „Facebook“ rašo šou pasaulio atstovas.

Tačiau žiauriausių „komplimentų“ sulaukė dokumentinį filmą apie Sausio 13-ąją Seime rodyti uždraudęs B.Bradauskas.

Pašaipų lavina

Štai tik keli fragmentai apie B.Bradauską A.Ramanausko-Greitai „Facebook“ paskyroje: „Kol tylėjo, dar niekas jo per daug nežinojo, bet kai aktyvavo savo agrarinę srėbtuvę - pasidarė labai šūdina. Visus tujinantis mužikas, šitas komunistinės šlėktos bojarinas nusipelno pačios baisiausios bausmės:

kai Jupiteris bus juodajame Marso šešėlyje, Vietname užgims Žmogus Kuris Myža Napalmu, ir ateisiąs tasai Žmogus pas mus į Lietuvą, ir prieisiąs jis prie Bradausko, ir išsitrauksiąs dešrą, Bradauskas lenksis kaip jaunas karklas, ir puls ant kelių prieš Žmogų Kuris Myža Napalmu, ir atkiš savo gyvenimo šūdizmo nugairintą snukį priekin, net kaninai suklanksės, o fangai išleis potašo cianido trydą; ir išpūsiąs iš baimės Bradauskas rudą uraganą iš savo žopos, ir prabubinsiąs Žmogui Kuris Myža Napalmu - o, Ugniamyžis Briukselio Berniuk! Nubauski mane, komunistinės šlėktos šūdą, kaip nubausti gali tik toksai žmogus kaip tu; ir tada Žmogus Kuris Myža Napalmu jam kad sušuks - NEPERTRAUKINĖK manęs, šunie, o klūpėk ir toliau, taip atkišęs savo russofašistų atitratytą snukį, ir aš dabar cvirktelsiu ugnies čiurlionį tau ANT ŪSŲ... „.

Apie įžeidų apdovanojimą iš portalo lrytas.lt žurnalisto daugiau išgirdęs B.Bradauskas net žioptelėjo: „Na, net juk tai kliedesiai kažkokie. Tą žmogų reikia arba gydyti, arba kažkaip pamokyti. Bet vargu ar kreipsiuosi į teismą dėl šmeižto. Nesitąsysiu gi su smirdaliais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.