Po kelis mėnesius trukusios tylos E.Vareikis grįžo į Seimą

Po kelis mėnesius trukusio

„Gydymo procesas yra ilgas, kadangi mano liga buvo depresija. Tai trunka ilgai“, - pirmadienį Seime sakė parlamentaras.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Gydymo procesas yra ilgas, kadangi mano liga buvo depresija. Tai trunka ilgai“, - pirmadienį Seime sakė parlamentaras.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-01-06 13:31, atnaujinta 2018-02-17 21:57

„Gydymo procesas yra ilgas, kadangi mano liga buvo depresija. Tai trunka ilgai“, - pirmadienį Seime BNS sakė parlamentaras.

Jis turėjo nedarbingumo pažymėjimą visą Seimo rudens sesiją, kuri prasidėjo rugsėjo 10 dieną ir baigėsi gruodžio 23 dieną.

„Mano nedarbingumas baigėsi praėjusiais metais, gruodžio 23 dieną. Šiaip esu sveikas pagal visus kriterijus, liga buvo sunki, nebuvo lengva“, - teigė E.Vareikis.

Jis sakė esąs dėkingas gydytojams, kurie rūpinosi jo sveikata, taip pat žmonėms, kurie jį palaikė.

„Visų pirma dėkoju visiems, kas gydė, kas rūpinosi, žinau, kad žmonės meldėsi už mane. Matyt, visa tai susidėjo, kad iš tikrųjų šiandien jaučiuosi sveikas, pasikeitęs, net išvaizda mano pasikeitė šiek tiek. Manau, kad viskas yra tvarkoje“, - kalbėjo parlamentaras.

Konservatorių frakcijos atstovas pernai buvo keliskart įsipainiojęs į incidentus, susijusius su alkoholio vartojimu. Rugpjūčio pabaigoje Vilniaus oro uoste parlamentaras prieš skrydį į Romą žurnalistų buvo užkluptas, įtariama, neblaivus. Kadangi išskridęs į Romą Seimo narys po to vėlavo grįžti iš kelionės, artimieji dėl jo buvo kreipęsi į policiją.

Taip pat E.Vareikiui buvo iškelta byla dėl kito incidento, kuriame jis dalyvavo neblaivus. Policijos duomenimis, politikas gegužės 4 dieną savo namuose Vilniaus rajone smurtaudamas prieš savo sutuoktinę sukėlė jai fizinį skausmą.

Kai kurie TS-LKD frakcijos nariai po pastarojo incidento oro uoste frakcijos kolegą paragino atsisakyti parlamentaro mandato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.