Kaunas dalinsis duobėmis, krepšiniu ir kamuoliniais

Šakės dabar taupiems kauniečiams – teks tapti dosniems, it kokie atlapaširdžiai dzūkai. Pavyzdžiui, kai į Jungtinę Karalystę rieda mikroautobusas su iš visos Lietuvos pakampių surankiotais emigrantais, kauniečius iš jų greitai atpažinsi.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

2014-01-08 12:30, atnaujinta 2018-02-17 19:50

Ne, nieko ypatingo – kaunietis kelionėje taip pat šlamščia dešrą, degtinėlę, alutį maukia. Tik ne iš savo krepšio.

O dabar teks viskuo dalintis. Socialiniuose tinkluose aktyviai save pristatantis Kaunas pasinaudojo „Facebook” žodynu ir kurdamas savo miesto šūkį. „Kaunas dalinasi” – tokiu šūkiu Kaunas vilios į miestą užsieniečius ir kitų šalies regionų gyventojus. Miesto šūkį ir prekės ženklą sukūrė reklamos agentūra „Not perfect”.

Mano bičiuliai kauniečiai susiraukė. Na, gerai, sako, duobėmis pasidalinsime. Jų užteks Prienams, Radviliškiui ir pusei Vilniaus. Galite pasiimti vieną kitą dešimtį banditų. Henytė seniai atiduotas, agurkiniai beveik visi Vilniuje, Lukiškėse, sukišti. Dar turime kamuolinių ir jų advokatę Kauno miesto taryboje – pasidalinsime.

Už dyką atiduodame ir Vytautą Šustauską. Gal jo nori, pavyzdžiui, Antavilių senelių namai.

Meras Andrius Kupčinskas taip išaiškino naujojo Kauno prekės ženklo prasmę: dalinsimės džiazu, krepšiniu ir gera nuotaika.

Aš asmeniškai krepšiniu mielai pasidalinčiau, pusę „Žalgirio“ atiduočiau Prienų „Rūdupiui“, kitą pusę – Majamio „Heat“ (žinau, kad už tokius žodžius gausiu į liūlį vos išlipęs iš traukinio Kauno geležinkelio stotyje).

Dėl džiazo nežinau, labai jau jis pas mus geras, kad su kitais dalintumėmės. Na, gal vieną kitą saksofoną padovanotume...

Bet štai didžiausiu, nacionalinės strateginės reikšmės miesto turtu – gražiausiomis pasaulio moterimis ir merginomis tikrai nesidalinsime. Maža, kad dalį šio turto nuvilioja pilvūzai pinigingi impotentai vokiečiai su visokiais švedais, dar ir su visos Lietuvos „marozais“ turėsime dalintis? Nesulauksite!

Nesulauksite! Apskritai, ankstesnis neformalus Kauno šūkis „Ir Kaune galima gyventi“ buvo teisingesnis, nors iš jo nepelnytai išsišaipyta. Nes Kaune iš tiesų galima gyventi, skirtingai nuo Vilniaus – ten gyvenimo nėra, vien pižoniška automasturbacijos iliuzija už neprotingai didelę kainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.