Viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijos bylą nagrinės Šiaulių teismas

Panevėžio viešbučio „Romantic“

Panevėžio viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijos bylą nagrinės Šiaulių apygardos teismas.<br>V.Balkūno nuotr.
Panevėžio viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijos bylą nagrinės Šiaulių apygardos teismas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 8, 2014, 4:33 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:36 PM

Prieš tai nuo šios bylos nusišalino Panevėžio apygardos teismas.

Minėtoje byloje dviejų bendrovių vadovams - „Romantic“ viešbučio savininkei Daliai Kuklierienei ir bendrovės „Hidruonis“ direktoriui Arvydui Kiškiui - pateikti kaltinamai didelės vertės turto pasisavinimu, apgaulingu apskaitos tvarkymu, dokumentų klastojimu, jų panaudojimu, sukčiavimu ir neteisingų duomenų apie pajamas pateikimu.

Anot STT pranešimo, Panevėžyje registruotos bendrovės generalinė direktorė, susitarusi su klaipėdiečių bendrovės vadovu, gavo sąskaitą už tariamus viešbučio remonto darbus, statybos subrangos sutartį, pažymą apie neva atliktus statybos bei remonto darbus ir kitus suklastotus dokumentus, kurie buvo įtraukti į abiejų bendrovių apskaitą.

„Tyrimo metu gauti duomenys leidžia pagrįstai įtarti, kad panevėžietė kitos bendrovės vadovui padedant galėjo pasisavinti didelės vertės turtą – daugiau kaip 200 tūkst. litų“, - tvirtina STT.

Ši baudžiamoji byla buvo išskirta į savarankišką iš itin didelės aprėpties rezonansinio ikiteisminio tyrimo, kuris pradėtas kilus įtarimams dėl 2010 metais Lietuvos krepšinio federacijos ir Panevėžio miesto savivaldybės pasirašytos daugiau kaip 2 mln. litų vertės sutarties dėl Europos vyrų krepšinio čempionato varžybų organizavimo, krepšinio populiarinimo ir plėtros mieste programos įgyvendinimo paslaugų.

Šioje byloje įtarimų yra sulaukęs buvęs Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, advokatė Diana Dūdienė, Panevėžio miesto meras Vitalijus Satkevičius ir dar keliolika asmenų. Jų byla tiriama toliau. Šioje byloje D.Kuklierienei taip pat pateikti įtarimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.