Londone dingusi mergaitė iš Lietuvos atsirado – ji sveika (papildyta)

Jungtinės Karalystės sostinės Londono policija sekmadienį kreipėsi į visuomenę, prašydama atsiliepti visus, ką nors žinančius apie dvi mergaites, dingusios šiaurinėje šio didmiesčio dalyje. Skelbta, kad šeštadienį be žinios dingo lietuvė Vitalija Šidlauskaitė ir lenkaitė Wiktoria Popiel. Abiem joms – po 12 metų, skelbė „Metro“. Tiesa, sekmadienį popiet policija paskelbė, kad mergaitės atsirado, o joms – viskas gerai.

Londone dingo lietuvė Vitalija (kairėje) ir lenkė Wiktoria.<br>Londono policijos nuotr.
Londone dingo lietuvė Vitalija (kairėje) ir lenkė Wiktoria.<br>Londono policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2014, 2:55 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:56 PM

Kaip manoma, mergaitės dingo, kai ėjo į autobuso stotelę Londono Vud Grino rajone. Wiktoria turėjo grįžti namo, vos palydėjusi draugę iš Lietuvos iki stotelės, bet tėvai jos nesulaukė.

Dingusių mergaičių artimieji policijai teigė manantys, kad jos galėjo įsėsti ne į autobusą ir nuvykti į Totnamo rajoną arba keliauti pačiuožinėti Aleksandro rūmų aikštėje. Wiktoria  su savimi neturėjo mobiliojo telefono.

Policijos pareigūnų teigimu, tai, kad mergaitės prapuolė ir buvo dingusios beveik 20 valandų, jiems yra didžiausia mįslė. Anksčiau tiek su Vitalija, tiek su Wictoria nieko panašaus nebuvo nutikę.

Akinius nešiojanti Wiktoria vilkėjo rudą striukę, mėlynus džinsus, avėjo mėlynus „Adidas“ sportinius batelius. Ji kalba angliškai ir lenkiškai. Vitalija, anot pareigūnų, dėvėjo mėlynus džinsus ir juodą striukę.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.