Infarktą patyręs P.Gylys – vis dar reanimacijoje

Sausio 10 dieną, penktadienį, infarktą patyręs Seimo narys Povilas Gylys jaučiasi sustiprėjęs. Politikas tris dienas praleido intensyviosios priežiūros skyriuje. Pirmadienį 65 metų P.Gylys pats paskambino frakcijos kolegoms ir pranešė apie savo sveikatos būklę.

P.Gylys nuo praėjusio penktadienio gydomas intensyviosios terapijos skyriuje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
P.Gylys nuo praėjusio penktadienio gydomas intensyviosios terapijos skyriuje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

2014-01-13 17:56, atnaujinta 2018-02-17 14:40

„Povilas man neseniai skambino – pats skambinti nedrįsau. Jis vis dar medikų atidžiai stebimas intensyviosios terapijos skyriuje“, – sakė frakcijos „Drąsos kelias“ narys Valdas Vasiliauskas.

P.Gylys kolegai pasakojo, kad greitu metu į darbą Seime neturėtų grįžti. Kalbėdamas su V.Vasiliausku, politikas pasidžiaugė, kad į medikus spėjo kreiptis laiku.

„Visa laimė, kad jis spėjo laiku kreiptis į Seimo medicinos punktą. Jis pats supranta, kad galėjo ir nesulaukti šios dienos. Juk patyrė rimtą infarktą. Povilą išgelbėjo Lietuvos medikai“, – kalbėjo P.Gylio kolega.

Šią savaitę partijos kolegos politiką turėtų aplankyti ligoninėje. P.Gylys pažadėjo pranešti, kada jį perkels iš reanimacijos: „Jis sakė, kad kai jį perkels, būtinai praneš. Tuomet ir važiuosime jo aplankyti.“

Reanimacijoje frakcijos „Drąsos kelias“ narys gydomas nuo praėjusio penktadienio – sausio 10 dienos. Tądien politikas dirbo nuo ryto, ruošėsi interviu, o blogai pasijuto prieš vidurdienį.

P.Gylys į Seimo medicinos punktą nuėjo pats. Išvydę, kad Seimo narys atrodo prastai, gydytojai iškvietė Greitosios medicinos pagalbos medikus. Atvykęs ekipažas politiką nugabeno į ligoninę.

Tądien su juo bendravę kolegos sakė, kad P.Gylys atrodė prastai. Partijos bendražygiai spėliojo, kad kolegai sustreikavo širdis.

Tai penktadienio vakarą portalui lrytas.lt patvirtino V.Vasiliauskas. Jis pranešė, kad kolegą ištiko infarktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.