Paskabykime masoniškų žiedlapių

Panašiai ir dėl neužmirštuolių: kada reikia, tai protestuojančių kultūros darbuotojų skustuvėliai, kuriais jie brauko per politikų melagių sąžinę. O pasikeitus aplinkybėms, gėlelės suvokiamos kaip masoniški simboliai.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Brazauskas

Jan 14, 2014, 7:26 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:14 PM

Panašiai ir dėl neužmirštuolių: kada reikia, tai protestuojančių kultūros darbuotojų skustuvėliai, kuriais jie brauko per politikų melagių sąžinę. O pasikeitus aplinkybėms, gėlelės suvokiamos kaip masoniški simboliai.

Kodėl pernai, kada vyko bent dvi neužmirštuolių piršimo politikams akcijos, tų gėlių masoniškos sąsajos nesukėlė skandalo?

Masiniai bibliotekininkų, kultūros centrų darbuotojų veiksmai, kai siunčiamas sąžinę žadinantis brukalas, reikalauja organizacijos – tačiau taikus kultūrininkų veikimas nebuvo palaikyta masonišku. Manau, todėl, kad kultūrininkai nesuvokiami kaip galios struktūra. Populiari nuomonė: iš jų negali sklisti joks blogis – vien šviesa ir skundai.

O minint Sausio 13-ją neužmirštuoles įsisegė daug politikų. Kur valdžia, ten blogis. Kai kam blogis siejasi su masonais, kurie, beje, naudoja ženklelius su neužmirštuolėmis.Vardan teisybės kiekvienas masonofobas turėtų pabendrauti su veidrodžiu ir paklausti savęs apie išpažįstamas sąmokslo teorijas.

Patarsiu kelis lengvus klausimus.

Kodėl masonai sega į atlapus ženklus, apie kuriuos visi žino? Ar tam, kad būtų lengvai atpažįstami?

Koks tai ypatingas sąmokslas, kada masonai, užuot susitarę dėl taikos, kariauja priešininkų armijose ir žūsta?

Šiek tiek sudėtingesni klausimai.

Istorija žino nedaug efektyvių organizacijų. Katalikų bažnyčioje – žiūrėk, kokia drausmė, bet, kita vertus, žiūrėk, kas ten darosi...

Komunistinėse Rytų Vokietijoje ir Rumunijoje iki 2,5 proc. gyventojų buvo slaptosios policijos informatoriai. Ar slaptieji tinklai padėjo komunistų valdžiai išlikti? Klausimas apie masonus – ar ne per daug nuopelnų jiems priskiriama, nors žinoma, kad nei viešos, nei slaptos organizacijos nesugeba visiškai kontroliuoti politinių procesų?

Kadangi masonai - klastingi, masonišku aspektu iliustruojant Lietuvos istoriją reikėtų patikrinti, ar masonas Mykolas Römeris, kurio vardu pavadintas universitetas, nesiekė sunaikinti nacionalinės valstybės – kaip ir masonas Vincas Krėvė-Mickevičius, kada organizavo Klaipėdos prijungimą prie Lietuvos.

„Laisvoji banga“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.