Kauno studentus kūrybai įkvepia seksas

„Trečius metus iš eilės Kauno technologijos universiteto studentai papuošia studentų miestelį sniego piešiniu. Pašilės ir Dujotiekio gatvių žiedinės sankryžos centre, 10-o bendrabučio gyventojai, sulaukę palankių oro sąlygų „nupiešė“ porelę, besilaukiančią atžalos“, - skelbia portalas kaunas.kasvyksta.lt

2013 metais KTU akademinis jaunimas sniege pavaizdavo lytinį aktą.<br>kaunas.kasvyksta.lt nuotr.
2013 metais KTU akademinis jaunimas sniege pavaizdavo lytinį aktą.<br>kaunas.kasvyksta.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-15 11:04, atnaujinta 2018-02-17 12:43

Pašilės ir Dujotiekio gatvių žiedinėje sankryžoje 2012 metais sniege akademinis jaunimas nupiešė nuogos moters figūrą, kitąmet – pavaizdavo lytinį aktą, o šiais metais – šio akto „pasekmę“ - besibučiuojančius nėščią moterį ir vyrą.

Šios, tęstinės akcijos organizatoriai portalui portalas kaunas.kasvyksta.lt teigė, jog taip atspindimas gyvybės ciklas - gimsta dukra ar sūnus, atvažiuoja į Kauną studijuoti, susiranda draugą (ę), o po 9 mėnesių – vienu Lietuvos piliečiu daugiau. Ir viskas sukasi ratu metai iš metų, bendrabučio gyventojai keičiasi, gyventojų Lietuvoje daugėja.

KTU studentai ir anksčiau ne kartą drovesnius kauniečius stebino sekso įkvėptais kūriniais. Studentų miestelyje per naktį išdygdavo iš sniego nulipdytas milžiniškas falas, akademinis jaunimas suręsdavo nuogos moters skulptūrą ar net įamžindavo lytinio akto tarp vyro ir moters momentą.

Deja, šie studentų kūriniai gyvuodavo labai trumpai. Sniego skulptūras suniokodavo studentų miestelio kiemsargiai ir bendrabučių komendantai, o universiteto vadovybė yra grasinusi išaiškinti „menininkus“ ir už pornografija atsiduodančią kūrybą - nubausti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.