Turtinga ponia ar benamė varguolė?

Prašmatnios jachtos šiltoje jūroje, brangūs patiekalai ir gėrimai vakarienei, stulbinančios gerbėjų dovanos. Taip dauguma žmonių įsivaizduoja šešių vaikų motinos E.Santos gyvenimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-01-15 06:45, atnaujinta 2018-02-17 12:59

Prieš porą metų JAV įsikūrusi moteris yra dalyvavusi konkurse „Misis Lietuva“, sutiko tapti žurnalo „Playboy“ modeliu ir šiaip gundo vyrus kūno iškilumais.

Kaunietė save vadina verslininke ir senokai žada Lietuvoje atidaryti drabužių parduotuvę.

Tačiau visai neseniai paaiškėjo, jog E.Santos dar prieš trejus metus Kauno savivaldybei pateikė prašymą skirti socialinį būstą – mat šeima esą visiškai negauna pajamų, o vaikai auga tiesiog automobilyje.

Galima spėti, kad vėliau moters finansiniai reikalai smarkiai pasitaisė, nes ji su visomis atžalomis persikraustė ir įsikūrė anapus Atlanto, o netrukus vienas po kito pasipylė pasakojimai apie prabangų gyvenimą.

Būtų galima džiaugtis, kad bent viena socialiai remtina šeima atsistojo ant kojų. Bet nedžiūgauja nei kitos Kaune būsto laukiančios daugiavaikės šeimos, nei Kauno savivaldybės darbuotojai.

Valdininkai be paliovos siuntinėja E.Santos nurodytu adresu Kaune laiškus siūlydami būstą, bet nesulaukia jokio atsakymo. O kol jo negauna, negali atsilaisvinusio socialinio būsto siūlyti žemiau eilėje laukiantiems kauniečiams – tokia įstatymo nuostata.

Turbūt Kauno savivaldybės darbuotojai visiškai nesidomi garsenybių gyvenimu. Jeigu domėtųsi, laiškus siųstų į Floridos valstiją, kur tvirtina apsigyvenusi buvusi kaunietė.

Pati E.Santos tikina, kad finansiniai rūpesčiai liko toli praeityje, ir įteikė miesto savivaldybei prašymą, kuriame atsisako siekio Kaune gauti socialinį būstą.

Galbūt prabangaus gyvenimo apsvaiginta moteris susipainiojo ir prašymą įteikė Floridos miesto Majamio merijai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.