Druskininkus sužavėjo išpuošta šuns būda

Druskininkiečių Krunglevičių šeima pelnė 500 litų premiją konkurse „Padovanok šventinę nuotaiką Druskininkams“ už išpuoštos būdos nuotrauką, rašo „Lietuvos rytas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

2014-01-16 07:40, atnaujinta 2018-02-17 11:45

Aktyvūs druskininkiečiai, susibūrę į asociaciją Druskininkų klubą, pirmą kartą nusprendė apdovanoti Kalėdų ir Naujųjų metų šventėms gražiausiai savo namus ir kiemus papuošusius kurorto gyventojus.

Kurortas iki šiol pasipuošęs, nes čia gausiai susirinkę rusai tik sausio 7-ąją šventė Kalėdas, o sausio 13 dieną pasitiko Senuosius Naujuosius metus.

Konkurso organizatoriai sulaukė nuotraukų ir pakvietė internetu balsuoti už labiausiai patikusias. Net 2766 vertintojus sužavėjo įspūdingomis girliandomis išpuošta šuns būda Ricielių gatvėje.

„Gruodžio pradžioje mūsų mišrūnas Spaikas įsikūrė naujame būste. Dukters Giedrės draugas jam sukūrė išskirtinę būdą iš dviejų namelių – miegamojo ir valgomojo.

Išgirdę apie paskelbtą konkursą, nusprendėme šventiškai papuošti ne tiktai savo namą ir kiemą, bet ir savo mylimo augintinio būdą. Šventė visiems turi teikti džiaugsmo“, – teigė Krunglevičiai.

Statinys šuniui jiems kainavo maždaug 1000 litų, todėl 500 litų premija iš dalies turėtų padengti išlaidas.

1283 balsai antrąją vietą lėmė Dzūkų gatvėje gyvenančių Cikanavičių su bendradarbe Ala sukurtam originaliam besmegeniui.

Porą mėnesių jie triūsė prie šio kūrinio iš skaidrių plastikinių bokalų, nes teko kiekvieną pradurti ir įstatyti lemputes, o po to karštais klijais viską suklijuoti.

„Džiaugėmės, kad praeiviams patiko. Iš pradžių net susidarydavo eilės norinčių nusifotografuoti prie šio senio besmegenio“, – sakė Paulius Cikanavičius.

Kurorto svečiai ir gyventojai traukia pasižiūrėti ir išpuošto M.K.Čiurlionio gatvės 77-ojo namo kiemo.

Šio daugiabučio namo gyventojas Vitas Martinonis priklauso Kalėdų Senelių partijai ir pats taip pasipuošęs pasitinka svečius, kuriems patinka fotografuotis su juo prie švytinčios gyvos eglės ir girliandomis išpuoštų trijų dviračių.

Vasarą šie dviračiai pražysta gėlėmis, o prieš Kalėdas V.Martinonio dėka tampa švytinčiomis puošmenomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.