J.Didžiulis pademonstravo: įmanoma groti L.Graužinienės balsu!

„Visai neseniai padariau blogą dalyką“, - į kamerą šyptelėjo muzikantas Jurgis Didžiulis ir pademonstravo muzikinę manipuliaciją kurioje - linksmoji Lietuvos internautų mėgiama daina apie Konsitutciją.

J.Didžiulis sukūrė naują „Tuti tuti ta“ versiją.<br>T.Bauro nuotr.
J.Didžiulis sukūrė naują „Tuti tuti ta“ versiją.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 7:51 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:49 AM

Muzikantas J.Didžiulis linksminosi žaisdamas su balso garso procesoriumi, dar vadinamu sampleriu. Jis pademonstravo smagiai skambančią kompoziciją, kurios pagrindas - Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės neištariama frazė apie Lietuvos Konstituciją ir daina „Tuti tuti ta“.

Didžiausias šurmulys buvo kilęs, kai režisierius Tadas Vidmantas sukūrė internete žaibiškai sklidusią dainą, kurioje parodijuojama L.Graužinienė.

„Tadas Vidmantas klausė ar įmanoma. Pasirodo įmanoma. Groju Seimo pirmininke“, - gerai nusiteikęs prieš kamerą juokėsi muzikantas. 

J.Didžiuliui buvo įdomu, ar įmanoma L.Graužinienės balsą ir neištariamų žodžių fragmentus įtalpinti į specialų muzikos instrumentą, kuriuo vėliau galima išgauti įvairias manipuliacijas ir „groti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.