Kaune – darželio direktorės gaudynės

Kauno policijos pareigūnams nuvykus tikrinti Žaliakalnio lopšelio-darželio darbuotojų blaivumą, viena moteris paspruko. Spėjama, kad tai – darželio direktorė Ona Danutė Gricienė.

Lopšelio-darželio darbuotojams teko pūsti į alkoholio matuoklį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Lopšelio-darželio darbuotojams teko pūsti į alkoholio matuoklį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2014-01-17 15:43, atnaujinta 2018-02-17 10:11

Neprisistačiusi moteris telefonu policijai pranešė, kad šioje Savanorių prospekte įsikūrusioje vaikų ugdymo įstaigoje gali būti girtaujama, o tarp labiausiai įkaušusių – pati direktorė.

Pareigūnai patikrino daugumos tiesiogiai su vaikų priežiūra susijusių darbuotojų blaivumą. Vienai moteriai nustatytas lengvas (0,58 promilės) girtumas, tačiau į alkoholio matuoklį nepūtė O.D.Gricienė.

Koridoriuje pareigūnus pasitikusi moteris pažadėjo sukviesianti visus lopšelio-darželio darbuotojus, tačiau iškart dingo. Spėjama, kad tai ir buvo direktorė O.D.Gricienė.

Kiti lopšelio-darželio darbuotojai tvirtino šiandien matę direktorę, tačiau negalėjo pasakyti, kur ji išvyko. Įstaigos vadovės kabineto durys buvo užrakintos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.