A.Zuokienė dar nežino, ar balsuos už savo vyrą

Vilniaus mero Artūro Zuoko žmona Agnė Zuokienė suka galvą už ką balsuoti artėjančiuose prezidento rinkimuose: savo kandidatūrą keliantį sutuoktinį ar socialdemokratų kandidatą Zigmantą Balčytį.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jan 20, 2014, 11:21 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:17 AM

Primename, kad A.Zuokienė prieš kelis mėnesius tapo Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) nare, todėl laikydamasi partinės drausmės lyg ir turėtų balsuoti už savo sutuoktinio konkurentą Z.Balčytį.

Politikė pirmadienį portalui lrytas.lt tvirtino dar neapsisprendusi už ką balsuoti. Ji teigė stebėsianti rinkimų agitaciją ir pasirinks tą kandidatą, kuris jai pasirodys labiau tinkamas tapti šalies vadovu.

„Dabar teks abiems pasistengti mane įtikinti. Dar yra pakankamai laiko“, – tvirtino socialdemokratų partijos narė.

Paklausta, ar nebijo būti nubausta, jei rinkimuose balsuos ne už savo partijos bendražygį, A.Zuokienė apeliavo į tai, kad Lietuva yra demokratinė valstybė ir kiekvienas turi laisvę apsispręsti už ką balsuoti.

A.Zuokienė teigė, kad Vilniaus mero sprendimas dalyvauti rinkimuose jos nenustebino.

„Jis tarėsi su manimi. Bet aš jau prieš dvidešimt metų žinojau, kad tai vieną dieną nutiks. Taip kad man čia nebuvo staigmena“, – kalbėjo A.Zuokienė.

Sprendimą apie ketinimą dalyvauti šalies vadovo rinkimuose A.Zuokas paskelbė sekmadienį. Prieš kurį laiką jis buvo paskelbęs D.Grybauskaitei išūkį mesti galinčių žmonių paiešką, tačiau dabar nutarė, kad tai galėtų padaryti pats.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.