R.Sinkevičius: „Su STT pažyma dėl D.Budrio susipažinsiu“

Susisiekimo ministras Rimantas

R.Sinkevičius pabrėžė, kad skiriant „Rail Baltica statybos“ vadovą, specialiųjų tarnybų pažymos nereikėjo.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Sinkevičius pabrėžė, kad skiriant „Rail Baltica statybos“ vadovą, specialiųjų tarnybų pažymos nereikėjo.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 22, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:37 AM

„Aš tą padarysiu“, - ketvirtadienį pareiškė ministras, konservatorių frakcijoje atsakydamas į parlamentarės Agnės Bilotaitės klausimą, ar jis susipažinęs su STT pažyma, dėl kurios D.Budrys, socialdemokratų sąraše nepatekęs į Seimą, netapo energetikos viceministru.

„Viešoje erdvėje buvo pasakyta apie tą pažymą. Bet ar ji buvo? Aš negalėčiau pasakyti. Buvę ministrai žino, kad pretendentas į viceministrus gali kartais pasakyti „blogą pažymą gavau“, ir jo neskirti, ir tą pažymą pasidėt pas save. Kaip ten su Budriu iš tikro buvo, nežinau“, - aiškino ministras.

R.Sinkevičius pabrėžė, kad skiriant „Rail Baltica statybos“ vadovą, specialiųjų tarnybų pažymos nereikėjo.

D.Budrys iki darbo Seime, į kurį patekęs vadovavo parlamentiniam Ekonomikos komitetui, dirbo vaizdo įrangos pardavėjos „Videozounds“ direktoriumi, iki tol - „Avec Lit“ komercijos direktoriumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.