Apie ketinimą siekti prezidento posto prakalbo ir S.Buškevičius

Kauno mero pavaduotojas, kova su alkoholiu ir homoseksualizmu pagarsėjęs „jaunalietuvis“ Stanislovas Buškevičius nusitaikė į valstybės vadovo postą.

Kauno vicemeras S.Buškevičius svajoja apie prezidento postą.<br>Archyvo nuotr.
Kauno vicemeras S.Buškevičius svajoja apie prezidento postą.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jan 24, 2014, 6:04 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:24 AM

Politikas pripažino svarstantis galimybę kandidatuoti artėjančiuose prezidento rinkimuose, apie savo sprendimą žada paskelbti vasario pradžioje.

„Viskas priklausys nuo to, ar pavyks išsigydyti čiuožimo ant ledo metu patirtas traumas. Esu susižeidęs abi kojas, jas tepu įvairiais tepalais, dėl skausmo tenka mažai miegoti“, – lrytas.lt žurnalistui sakė S.Buškevičius.

Politikas minėjo rimtai mąstantis apie galimybę kandidatuoti į šalies vadovo postą. Nors laimėti rinkimus galimybių mažai, S.Buškevičius tikisi plačiau paskleisti savo radikalias idėjas. Gali būti, jog sprendimas dalyvauti rinkimuose priklausys nuo ultrapatriotinėmis vadinamų jėgų palaikymo.

„Mano šūkiai bus aštrūs, galiu iš karto pasakyti – jie daug kam nepatiks. Sieksiu, kad Lietuvoje būtų įvestas sausas įstatymas bet kokios rūšies alkoholiui, uždrausta rūkyti visose viešose vietose, taip pat padarytas galas homoseksualizmo ir kitų iškrypimų reklamai“, – sakė S.Buškevičius.

Politikas sakė debatų metu kalbėsiąs apie būtinybę išskirtinį dėmesį skirti kovai su smurtu gatvėse, korupcija ir organizuotu nusikalstamumu.

S.Buškevičius minėjo nesitikintis kitų politinių jėgų palaikymo.

„Daugelis kandidatų kalba tai, kas patinka didžiajai daliai rinkėjų. O aš kalbėsiu tai, ką manau iš tikrųjų“, – dėstė Kauno radikalas.

Kandidatų dalyvauti prezidento rinkimuose registraciją Vyriausioji rinkimų komisija baigs vasario 20-ąją.

Šiuo metu oficialiai užsiregistravo keturi kandidatai: socialdemokratų atstovas Zigmantas Balčytis, „darbietis“ Artūras Paulauskas, sostinės meras Artūras Zuokas ir iki šiol niekam nežinomas asmuo – Alfredas Aliukevičius. Šį kandidatą užregistravo prezidento posto siekiantis, vidurinio išsilavinimo neįgijęs 33 metų „Dievo pašauktu" kandidatų į prezidentus save vadinantis kaunietis Mindaugas Filipavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.