D.Pavalkio raginimas moksleiviams - nenutraukti ryšių su Lietuva

Šią savaitę Londone viešėjęs

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 24, 2014, 9:46 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:02 AM

Ministras moksleivius ragino palaikyti nepertraukiamus ryšius su Lietuva ir puoselėti lietuvių kalbą, kultūrą, papročius.

Artimiausiu metu šios mokyklos biblioteką ministras pažadėjo papildyti lietuviškomis knygomis, pranešė Švietimo ir mokslo ministerija.

D.Pavalkis Londone taip pat susitiko su Jungtinės Karalystės valstybės ministru Mathew Hancocku, atsakingu už gebėjimų ir verslumo skatinimą visuomenėje.

Ministrai aptarė profesinių kvalifikacijų kėlimo, švietimo lyderystės, mokslo, verslo ir švietimo bendradarbiavimo klausimus.

Londone D.Pavalkis aplankė Nanotechnologijų centrą ir jo laboratorijas, kuriose instaliuoti Lietuvoje pagaminti lazeriai, susitiko su Nacionalinio edukologijos koledžo vadovais, Lietuvių bendruomenės atstovais.

Ministras Londone dalyvavo jau 30-tą kartą organizuojamame Pasauliniame švietimo forume, kuriame apie švietimo technologijų įtaką kuriant ateities mokyklą diskutavo daugiau nei 90 ministrų ir ekspertai iš beveik 200 valstybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.