P.Gražulis išdūmė į Prancūziją, o savo balsą paliko Vilniuje

Antradienį po Seimą vedžiojami ekskursijos dalyviai susidomėjo balsavimo kortele, palikta posėdžių salėje, įkišta į elektroninę balsavimo sistemą. Pasirodo, ją paliko Seimo narys Petras Gražulis, atstovaujantis partiją „Tvarka ir Teisingumas“ ir netradicinių lytinių santykių priešininkus, taip pat blaivininkus ir šiaip tautininkus. Jis nuo sausio 26-sios išvykęs į Prancūziją dalyvauti Europos Tarybos (ET) Parlamentinės Asamblėjos sesijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Jan 28, 2014, 7:32 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:02 AM

Partijos kolegos neoficialiai raukėsi dėl tokio P.Gražulio neatsakingumo – kas atsitiks, jei poltiniai priešininkai Seime pasinaudos jo kortele? Ir balsuos už tradicinei šeimai bei šv.Rašto nustatytoms lytinių santykių dorovės normoms, už „Estrelos pataisos“ įteisininmą?

Tačiau netgi P.Gražulio politinėms pažiūroms tolimas Seimo pirmininkės pavaduotojas, opozicijos vadas Andrius Kubilius nemano, kad paliktu balsu bus piktnaudžiaujama.

„Po to, kai praėjusią kadenciją Linas Karalius buvo pašalintas iš Seimo už Aleksandrui Sacharukui patikėtą balsavimo kortelę, tokie dalykai baigėsi. Blogiausia, kas gali atsitikti, tai P.Gražuliui teks prašyti kolegų, kad jį įleistų į posėdžių salę“, - sakė A.Kubilius.

Dar prieš išvykdamas į ET sesiją P.Gražulis portalo lrytas.lt žurnalistui sakė užkursiantis pirtį kairiesiems ir liberaliesiems Europos politikams, kurie siekia prastumti „Estrelos pataisą“.

Ši ES įstatymo projektas numato paankstinti vaikų lytinį švietimą, nuo mažų dienų vaikams paaiškinti pagrindinius lytinio gyvenimo principus. P.Gražulis ir jo bendraminčiai tai laiko beveik vaikų tvirkinimu.

Matyt, P.Gražulis įnirtingai ruošėsi kovai su homoseksualizmo ir vaikų tvirkinimo propaganda, kad savo balsavimo kortelę užmiršo Seime. Jo telefonas antradienį buvo išjungtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.