Iš premjero lūpų - pažadai Kauno sportui

Penktadienį premjeras Algirdas Butkevičius lankėsi Lietuvos sporto universitete Kaune, kur dalyvavo Europos krepšinio tyrimų centro atidaryme bei su šios mokslo įstaigos bendruomene aptarė universiteto aktualijas ir įgyvendinamus projektus.

Vizito akimirka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Vizito akimirka.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 4:50 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:42 PM

Premjeras pasveikino Europos krepšinio tyrimų centro steigėjus, kuriais tapo Lietuvos sporto universitetas, Anglijos Vorčesterio universitetas ir Ispanijos Leono universitetas, pasirašiusius Bendradarbiavimo memorandumą plėtojant švietimo, mokslinių tyrimų ir krepšinio plėtros projektus.

Premjerui universiteto vadovai taip pat pristatė sveikatą stiprinančios fizinės veiklos mokymo centro projektinį pasiūlymą. Premjeras A.Butkevičius teigiamai įvertino numatomą šios mokslo įstaigos infrastruktūros plėtrą ir pažadėjo Vyriausybės paramą įgyvendinant projektą.

Vyriausybės vadovui taip pat pristatyta Sporto universiteto mokslo krypčių strategija ir pabrėžta, kad ši strategija yra orientuota į kokybę. Universiteto vadovai pasidžiaugė, kad, nors studento krepšelis ir sumažėjo, bendrą studentų skaičių pavyko išlaikyti nekintantį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.