L.Graužinienė rytą pradeda moteriškai

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė papasakojo, kaip prasideda jos darbo dienos rytas. Ji nedaro jogos pratimų ir nesportuoja. Tik atsikėlusi Seimo vadovė pradeda gaminti pusryčius.

Seimo pirmininkė L.Graužinienė neatmeta galimybės, kad gali būti apmokestintos kai kurios bažnyčios pajamos.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Seimo pirmininkė L.Graužinienė neatmeta galimybės, kad gali būti apmokestintos kai kurios bažnyčios pajamos.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-31 08:20, atnaujinta 2018-02-16 21:19

„Aš (savo rytą. – Red.) pradedu moteriškai – nuo pusryčių gamybos“, – „Laisvosios bangos“ klausytojams penktadienio rytą pripažino Darbo partijos ir Seimo lyderė.

Apie tai ji papasakojo, kai laidos vedėjas Ginas Dabašinskas, priminęs, kad ankstesni Seimo vadovai buvo labai sportiški, paklausė, ar L.Graužinienė rytais taip pat sportuoja, galbūt užsiima joga.

Tuomet jis paklausė, ar Seimo vadovė rytais skaito jos pamėgtą knygą „Senis ir jūra".

„Ne, „Senį ir jūrą" jau seniai perskaičiau", – tvirtino Seimo vadovė.

Paklausta apie naujus mokesčius ir papildomas biudžeto pajamas, kurių reikia norint kompensuoti per krizę sumažintas pensijas, Seimo vadovė pripažino, kad gali būti didinamas ne tik akcizas alkoholiui. Laidos vedėjui paklausus apie galimybę apmokestinti kai kurias bažnyčios pajamas,L.Graužinienė patvirtino, kad tai yra įmanoma.

L.Graužinienė leidžia suprasti neprieštaraujanti galimybei apmokestinti kai kurias bažnyčios pajamas, kuri jas gauna iš komercinės veiklos, pavyzdžiui, religinėms bendruomenėms priklausančio nekilnojamojo turto komercinės nuomos.

Seimo pirmininkė priminė, kad tai ji padaryti siūlė dar prieš penkerius metus, kai Andriaus Kubiliaus Vyriausybė krizės pradžioje didino tam tikrus mokesčius.

Penktadienį Seimo vadovė leido suprasti, kad prie šio klausimo dar gali būti sugrįžta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.