Kyšininkavimu įtariamas V.Venslovas sustabdė narystę partijoje

Kauno miesto savivaldybės tarybos narys

V.Venslovas, įtariamas kyšininkavimu, laikinai sustabdė narystę Lietuvos socialdemokratų partijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
V.Venslovas, įtariamas kyšininkavimu, laikinai sustabdė narystę Lietuvos socialdemokratų partijoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 4, 2014, 12:18 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:55 PM

Kaip politikas BNS sakė antradienį, tarybos nario pareigas jis ketina eiti ir toliau, o jam pateiktus įtarimus sieja su politine veikla ir noru susidoroti su konkurentais.

„Taip, esu pareiškimą (dėl narystės sustabdymo - BNS) padavęs skyriaus pirmininkei. (...) Nieko bendro su kyšininkavimu neturiu. Ką gali padaryti, kai yra žmonių grupės inicijuojami tokie procesai. Be abejonės, tai yra susieta su tuo, kad esu politikas, kad esu tarybos narys. Reikia konkurentus šalinti iš kelio“, – įtarimus kyšininkavimu BNS antradienį komentavo V.Venslovas.

Kad Kauno miesto savivaldybės tarybos Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnas sustabdė narystę, BNS patvirtino ir Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Kauno skyriaus pirmininkė Orinta Leiputė. Anot jos, politiko narystė partijoje sustabdyta, kol paaiškės pateiktų įtarimų pagrįstumas.

Jis yra laikinai nušalintas nuo pareigų „Kauno vandenyse“, kur eina technikos direktoriaus pareigas.

V.Venslovas ir dar trys „Kauno vandenų“ darbuotojai sulaikyti vasarį, įtariant korupcinio pobūdžio nusikalstamas veikas. V.Venslovui buvo skirtas suėmimas, penktadienį ši kardomoji priemonė pakeista į švelnesnę. Kitiems įtariamiesiems paskirti rašytiniai pasižadėjimai neišvykti.

Savivaldybei priklausanti bendrovė „Kauno vandenys“ tieka vandenį vartotojams, surenka ir valo nuotekas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.