Kauno vicemerai – masažo spąstuose

Kaune atsiranda nauja tradicija: pusnuogiai vicemerai dalyvauja viešuose masažo seansuose, kuriuose išlaisvinamas protas ir išvaikomos politinių rietenų apkartintos mintys.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2014-03-07 14:07, atnaujinta 2018-02-15 15:19

Tarptautiniame studentų masažo čempionate modeliu tapo Kauno mero pavaduotojas S.Buškevičius. Išsirengęs iki trumpikių „Jaunosios Lietuvos“ lyderis net aikčiojo iš malonumo masažuojamas vienos studenčių.

„Pajutau stebuklingą masažo galią. Jaučiuosi žvalus, atjaunėjęs ir pravėdinęs galvą“, – džiūgavo S.Buškevičius ir pridūrė, kad jam būtinas visas tokių procedūrų kursas.

Vis dėlto dar sunku nuspėti, koks bus tikrasis masažo poveikis S.Buškevičiui. Gal prieš pasiryžtant gultis ant masažo stalo jam vertėjo pasitarti su kitu karčios patirties turinčiu Kauno vicemeru socialdemokratu V.Popovu? Mat procedūra pastarajam politikui vos nekainavo posto.

Prieš tris mėnesius miestiečių akivaizdoje drąsiai nusimetęs marškinėlius V.Popovas ryžosi pasinaudoti Rytų medicina, padedančia atverti protą ir iš savęs išvyti blogą energiją.

Masažo specialistė iš pelynų susuktu ir uždegtu specialiu cigaru suko ratus virš apnuogintos vicemero nugaros. Moteris ne tik bandė išlaisvinti V.Popovo vidinę energiją, bet ir pridegino akupunktūrinį proto tašką ming men.

Specialistė perspėjo: kad žmogus visiškai atsikratytų neigiamų minčių, pradėtų šviesiai ir teisingai mąstyti, priimtų sąžiningus sprendimus, reikėtų bent dešimties tokių procedūrų. Tačiau jau pirmasis masažo seansas taip atpalaidavo protą vicemerui, kad po kelių dienų į darbą jis drąsiai atėjo girtas kaip pėdas.

Ant plauko buvo pakibusi V.Popovo narystė partijoje ir vicemero kėdė. Socialdemokratų malonės sulaukęs vicemeras bijo vėl prarasti protą, tad vien minties apie masažą kratosi lyg velnias kryžiaus. Gal S.Buškevičius to nežino?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?