Tėvas nepaleidžia iš akių Kauno mero

Susidaro įspūdis, kad Seimo narys konservatorius R.Kupčinskas ne itin pasitiki savo sūnumi ir partijos kolega, Kauno meru A.Kupčinsku. Nors pastarasis prieš savaitę šventė jau 39-ąjį gimtadienį, tėvas toliau juo rūpinasi tarsi nepilnamečiu. Gal taip bando ištaisyti anksčiau padarytas auklėjimo klaidas?

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Mar 27, 2014, 6:40 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:16 AM

Antai praėjusį penktadienį A.Kupčinskas dalyvavo Aleksoto aerodrome vykusiose Karinių oro pajėgų II gelbėjimo ir paieškos posto statybos darbų pradžios iškilmėse. Netrukus pasirodė ir R.Kupčinskas.

Pirmadienį miesto vadovas atvyko į naujųjų Kauno kapinių Vainatrakio kaime atidarymą. Renginio nepraleido ir jo tėvas.

Antradienį Kauno klinikų pašonėje veiklą pradėjo „Santakos“ slėnio padalinys – Naujausių farmacijos ir sveikatos technologijų centras, kurio statyba ir įrengimas kainavo 53 mln. litų.

Įspūdingos mokslo įstaigos atidaryme, kaip ir dera tokiais atvejais, dalyvavo Kauno meras. Kur buvęs, kur nebuvęs šventėje atsirado ir R.Kupčinskas.

Pastarasis Kaune vykstančiuose šventiniuose renginiuose lankosi ir sūnaus veiklą stebi ne vienas. Į pagalbą dažniausiai pasikviečia Seimo narius konservatorius V.M.Čigriejienę, A.Dumčių, R.Juknevičienę.

Regis, Seime neliko jokių svarbių reikalų, todėl išrinktieji kelias dienas iš eilės gali šmėžuoti Kaune.

Kita vertus, jei parlamentarai šitaip nuoširdžiai rūpinasi šio miesto ir rinkėjų reikalais, galbūt jiems vertėtų užsukti ne tik į šventinius renginius.

R.Kupčinskui, tarkime, gal būtų įdomu išgirsti, kaip opozicija taršo jo sūnų miesto tarybos posėdžiuose.

O kiti veiklos pasigendantys Seimo nariai kauniečiai galėtų rengti nuolatinį piketą prie Susisiekimo ministerijos, kad būtų skirta pinigų Panemunės tiltui atstatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.