Astrologas N.Šulija: „V.Putinas Lietuvai kirs per pinigus“

Astrologas Naglis Šulija prognozuoja, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ramybę Europoje drums dar iki birželio vidurio. Lietuvos mūsų didžioji kaimynė greičiausiai nepuls, tačiau lengva mūsų šaliai taip pat nebus.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Mar 31, 2014, 10:50 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:06 AM

N.Šulija mano, kad V.Putinas yra ne beprotis, o racionalus ir pragmatiškas žmogus, viską skaičiuojantis į priekį.

„Nepamirškime jo charakterio. Tai yra kovotojas. Jis  imtynininkas, Rytų kovų specialistas. Jam pasigrumti yra kraujyje“, – sekmadienį TV3 laidai „Savaitės komentarai“ kalbėjo N.Šulija.

Astrologas priminė, kad V.Putinas yra rusas, o Rusija nuolat išgyvena tam tikrus gyvenimo ciklus. XX amžiuje buvo du pakilimo ir nuosmukio ciklai, o dabar, amžių sandūroje, yra trečias ciklas.

„Valstybės plėtra geografiškai vyksta antroje ciklo fazėje, prieš pat vadinamąjį paskutinį ketvirtį. Tas ciklas labai gražiai kartojasi, tik mastelis kitas. Stalinas paėmė pusę Europos, o čia pusiasalis“, – pasakojo astrologas.

V.Putinas gimė po Svarstyklių ženklu. Šią žiemą į šį ženklą įžengė Marso planeta, kuri simbolizuoja kovingumą, karingumą. Tai galėjo ir paskatinti Rusijos karinę agresiją. Marsas iš šio ženklo pasitrauks tik birželio viduryje.

„Foninė įtampa balandžio antroje pusėje išaugs iki maksimumo. Tuo metu ir Marsas bus toje pat V.Putino horoskopo vietoje, kurioje provokuos impulsyvų elgesį. Ar bus karas, ar ne bus, aš nežinau. Bet tikimybė, kad jis provokuos ir elgsis iššaukiamai ir impulsyviai, yra labai didelė“, – „Savaitės komentarams“ sakė N.Šulija.

Jis pastebėjo, kad balandžio pabaigoje Marsas bus labai arti žvaigždės, kurios lotyniškas pavadinimas yra Vindemiatrix. Tai reiškia vynuogių rinkėją. Galbūt tai susiję su Moldova, kurioje auga vynuogės?

N.Šulija sako, kad Lietuvos horoskopas didelių blogybių mūsų šaliai nenumato.

„Bet tai nereiškia, kad mes būsime palikti ramybėje. Jeigu viskas rutuliosis taip, kai rutuliojasi, aš manau, kad mums kirs per pinigus. Tai įvyks maždaug po metų nuo euro įvedimo“, – TV 3 sakė N.Šulija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.