Vilniuje prie Neries burzgia pjūklai

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad balandžio – gegužės mėnesiais, tvarkant Žvejų gatvę ir Vasario 16-osios gatvės dalį tarp Alberto Goštauto gatvės ir Gedimino prospekto, šiose vietose keisis eismo organizavimas.

Prie Neries pjauna medžius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Prie Neries pjauna medžius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 12:52 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:34 PM

Sutvarkius gatves, bus pakeista ne tik kelio danga, bet ir atnaujintas pėsčiųjų šaligatvis, įrengtas apšvietimas ir naujas dviračių takas. Taip pat keisis ir automobilių stovėjimo tvarka.

Kadangi bus tvarkoma ir pėsčiųjų zona, bus kertami medžiai. Tačiau iškirsti medžiai bus atsodinti - tiek Vasario 16-osios, tiek Žvejų gatvėse bus sodinamos liepos.

Darbų metu keisis ir eismo organizavimas. Nuo balandžio 12 dienos iki birželio 1 dienos Vasario 16-osios gatvėje dalinai bus apribotas transporto eismas, automobilių stovėjimas. Dalinai ribojamas pėsčiųjų eismas nelyginių namų pusėje.

Tuo tarpu Žvejų gatvėje balandžio 14-16 dienomis bus draudžiamas transporto eismas ir pėsčiųjų eismas šaligatviu nuo Neries upės pusės. O nuo balandžio 17 iki birželio 1 dienos dalinai bus apribotas transporto eismas šia gatve, automobilių stovėjimas bei bus uždraustas pėsčiųjų eismas Žvejų gatvės šaligatviu nuo Neries upės pusės.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo