Buvęs Kauno prokuroras K.Betingis – „Litgas“ valdyboje

Buvęs prokuroras Kęstutis

K.Betingis Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro postą paliko pernai liepą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
K.Betingis Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro postą paliko pernai liepą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 24, 2014, 5:44 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:10 PM

„Litgas“ pranešė, jog K.Betingis išrinktas praėjusį penktadienį, jį pasiūlė „Lietuvos energija“, įgyvendinant grupės korporatyvinio valdymo gaires.

Pats K.Betingis BNS sakė, jog daugiau apie šias pareigas galės papasakoti penktadienį - po to, kai susitiks su bendrovės vadovu.

„Aš turiu tokią žinią, bet tiksliau rytoj galėsiu pasakyti. Turiu žinią, kad buvo akcininkų susirinkimas ir kad esu paskirtas nepriklausomu valdybos nariu. Rytoj susitinku su vadovu ir galėsiu daugiau paaiškinti“, - BNS sakė K.Betingis.

Paklaustas, kodėl nusprendė dalyvauti konkurse, K.Betingis atsakė: „Gyvenimas toks, kad kiekvienas ieško savo vietos tame gyvenime ir aš dalyvavau“.

K.Betingis Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro postą paliko pernai liepą, nes generalinis prokuroras Darius Valys atsisakė jį skirti dar vienai kadencijai. Įstaigai jis vadovavo 11 metų. 2013-ųjų liepos pabaigoje jis davė advokato priesaiką.

„Litgas“ valdyboje šiuo metu dar dirba „Lietuvos energijos“ gamybos ir paslaugų direktorius Liudas Liutkevičius ir „Lietuvos energijos“ finansų ir iždo direktorius Darius Kašauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.