Vilniečiai stebėjosi žaliu vandeniu patvinusia gatve

Pirmadienį Vilniuje vykdomi šiluminės trasos renovacijos darbai pakrypo kiek netikėtai. J.Tumo-Vaižganto gatvėje telkšojusios žalios spalvos balos atkreipė vilniečių dėmesį. Žalias vanduo iš šulinių pasipylė į gatvės važiuojamąją dalį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2014, 2:41 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:46 PM

„Vilniaus energijos“ dispečeris informavo, kad šiuo metu J.Tumo-Vaižganto gatvėje atliekama vamzdynų renovacija, todėl tai yra įprastiniai darbai. Gyventojai dėl galimai įvykusios avarijos neturėtų nerimauti. Žalias vanduo gatvę užliejo vidurdienį.

„Vanduo žalia spalva yra nudažomas tam, kad per bandymus atskirtume ar tai mūsų vanduo. Vanduo yra nudažomas aplinkai nekenksmingais maistiniais dažais“, - sakė dispečeris.

Panašus vaizdas praėjusią savaitę buvo ir Šiauliuose. Ten vykdant hidraulinius vamzdyno bandymus vamzdis trūko gatvės viduryje. Vandens srovė buvo tokia stipri, kad išmušusi kanalizacijos vamzdžius, šovė net dešimt metrų aukštyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.