Politika – ne priežastis pyktis

Dažnai sulaukiu klausimo, koks yra mano mėgstamas aktorius, į kurį lygiuojuosi. Tiesą sakant, tokio neturiu. Iš vieno galiu pasimokyti kūno kalbos, o iš kito norisi pasisemti kalbos įgūdžių. Trečias tiesiog patraukia išvaizda.

Daugiau nuotraukų (1)

Anastasija Marčenkaitė

Jun 1, 2014, 9:00 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:46 AM

Filmas turi sudominti ne vien aktorių vaidyba, bet ir geru siužetu, operatoriaus darbu.

Būtent tokia yra neseniai mano matyta juosta „Bado žaidynės”. Arba – „Diena po rytojaus”, pasakojanti apie galimą ateitį. Džiaugiuosi, kad pasirodę didžiuosiuose ekranuose po kurio laiko tokie filmai rodomi ir per televiziją.

Mano bendraamžius (A.Marčenkaitei yra 16 metų. – Red.) televizija labiausiai gali sudominti muzika ir lengvais holivudiniais filmais, kuriuose būtų iš ko pasijuokti.

Taip pat mėgstu žiūrėti dokumentiką, juostas apie katastrofas. Žinoma, vaizdai jose gąsdina, tačiau atsitraukti nuo ekrano nelengva.

Pokalbių laidų nežiūriu, bet nepraleidžiu muzikinių projektų. Su įdomumu per TV3 stebėjau „Chorų karus”.

Labai mėgstu muziką. Neseniai sumaniau savarankiškai išmokti groti gitara, sekasi visai neblogai. Manau, ne tik mane sudomintų per televiziją transliuojamos muzikos pamokos.

Namuose televizorius dažnai veikia kaip fonas. Rytais ruošdamasi į mokyklą užmetu akį į „Labas rytas, Lietuva” (LRT televizija) arba įsijungiu muzikos kanalą. Stengdavausi nepraleisti serialo „Moterys meluoja geriau”. Ilgai mąsčiau, kuo jis toks patrauklus. Galiausiai supratau – puikiai parinkti aktoriai.

Labai svarbu, kad režisierius pasirinktų tuos aktorius, kurie galėtų atsiskleisti kurdami konkrečius vaidmenis.

Nesu mačiusi blogai vaidinančios Rimantės Valiukaitės. Ji visuomet pataiko į dešimtuką. Taip galima būtų pasakyti ir apie Giedrių Savicką. Net ir kalbėdamas apie banalius dalykus jis priverčia nusišypsoti.

Pastaruoju metu televizijoje karaliauja politika, o man ji nėra labai įdomi. Draugai kartais diskutuoja apie politinius įvykius, tačiau aš stengiuosi į tokias kalbas nesileisti. Kodėl?

Politika tikrai nėra ta priežastis, dėl kurios verta pyktis. O politiniai ginčai dažniausiai baigiasi pykčiais.

Politikos man užtenka tiek, kiek matau žinių laidose. O kai noriu sužinoti naujienas, paprastai renkuosi „Lietuvos ryto” televiziją. Šio kanalo žinių laidos man atrodo išsamiausios.

Vasarą TV ekrane norėčiau matyti daugiau kelionių laidų. Per Rusijos kanalus dažnai tenka matyti laidų, kuriose į kelionę leidžiasi kokia nors kino ar muzikos įžymybė. Daug sužinai ir apie šalį, ir apie žvaigždę, rengiančią laidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.