A.Butkevičius apie ministrų keitimą kalba užuominomis

Premjeras Algirdas Butkevičius nesako, kurie ministrai Vyriausybėje keisis liepos mėnesį, tačiau leidžia suprasti, kad pokyčių ministrų kabinete reikėtų laukti.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jun 3, 2014, 10:51 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:04 AM

„Apie ministrų pakeitimus dar nekalbame. Šiuo metu vyksta mano pokalbiai su koalicijos partneriais. Jau turėjau susitikimą ir su Seimo pirmininke Loreta Graužiniene, ir su prezidentu Rolandu Paksu, ir taip pat su ponu Valdemaru Tomaševskiu. Daugiau kalbėjome apie kai kuriuos viceministrus. Per tą laikotarpį pasimatė, kad kai kuriems viceministrams trūksta kompetencijos.

Galėčiau pasakyti, kad viceministrai kai kurie bus pakeisti, pavardžių neminėsiu, nes tai yra derybų objektas su derybų objektas su koalicijos partneriais. Mes esame susitarę, kad rasime susitarimą ir sutarėme kol kas jokių pavardžių neminėti, nes gali žmonės labai įsižeisti, priimti asmeniškai“, - kalbėdamas per LRT radiją antradienį sakė premjeras. 

Manoma, kad postų netekti gali kai kurie Darbo partijos ir Lenkų rinkimų akcijos deleguoti ministrai arba viceministrai. Darbo partijos idėjinis lyderis Viktoras Uspaskichas sako dėl to nesijaudinantis, nes partija esą turi daug žmonių, kurie galėtų pakeisti šiuo metu prasčiau dirbančius ministrus ar viceministrus.

Kalbama, kad keisti kai kuriuos ministrus gali norėti pati Darbo partija, nes jos lyderiai po praėjusių Seimo rinkimų liko be postų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.