Nudžiugino Žaliakalnio vaikų dienos centro auklėtinius

Aktyvų Kauno jaunimą vienijanti nepolitinė organizacija Kauno Tvirtovės klubas birželio 1 dieną apsilankė Žaliakalnio vaikų dienos centre ir kartu su jo auklėtiniais smagiai ir turiningai paminėjo tėvo ir Tarptautinę vaikų gynimo dienas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2014, 6:36 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:29 AM

„Žaliakalnio vaikų dienos centre apsilankome jau nebe pirmą kartą. Tiesiog pavyko susidraugauti ir nuolat bendraujame ir pramogaujame. Neatsitiktinai nusprendėme ir šįkart šventes paminėti kartu su Žaliakalnio dienos centro vaikais ir jų tėveliais“, - sakė klubo prezidentas Arūnas Stulgaitis.

Šventės metu Kauno Tvirtovės klubo nariai kartu su mergaitėmis ir berniukais žaidė įvairiausius žaidimus, sprendė galvosūkius ir atlikinėjo įvairias užduotis, padedančias geriau pažinti vienas kitą.

„Daugelis iš mūsų pasisėmėme daug gerų emocijų visai savaitei, o mūsų bendravimas su Žaliakalnio vaikų dienos centro auklėtiniais tampa vis šiltesnis, artimesnis ir atviresnis“, - teigė A.Stulgaitis.

Popietės pabaigoje vaikų dienos centro auklėtinių ir juos prižiūrinčių Dieviškosios Jėzaus Širdies seserų pranciškonių vienuolių laukė staigmena – Kauno Tvirtovės klubas įteikė 1600 litų paramą Žaliakalnio vaikų dienos centrui, o vaikučius kartu su picerija „Pizza To Go“ ir Futbolo bendruomenės klubu (F.B.K.) „Kaunas“ pavaišino skaniausiomis picomis.

Kauno Tvirtovės klubas – tai nepolitinė organizacija, vienijanti aktyvius 18-30 metų amžiaus žmones. Juos vienija noras dalį laisvalaikio skirti bendruomenei ir padėti visuomenei spęsti kylančias problemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.