Pirks įrangos nuteistųjų priežiūrai laisvėje

Kalėjimų departamentas šiemet

Šiuo metu 53 asmenys teismo lygtinai paleisti iš įkalinimo įstaigų nešioja elektroninio stebėjimo įrangą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šiuo metu 53 asmenys teismo lygtinai paleisti iš įkalinimo įstaigų nešioja elektroninio stebėjimo įrangą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 20, 2014, 11:08 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:11 PM

Teisingumo ministerija jau pasirašė projekto įgyvendinimo sutartį, pagal kurią elektroninio stebėjimo įrangos įsigijimui yra skiriama 3,28 mln. litų Norvegijos finansinio mechanizmo ir Lietuvos Respublikos bendrojo finansavimo lėšų. Už paramos lėšas planuojama įsigyti modernią elektroninio stebėjimo įrangą, turinčią GPS funkciją.

2012 metų liepos 1 dieną įsigaliojus Probacijos įstatymui, nuteisti asmenys šešiais mėnesiais anksčiau negu sueina lygtinio paleidimo terminas gali būti lygtinai paleisti iš pataisos namų, sutikę nešioti elektroninio stebėjimo įrangą. Ji fiksuoja, ar į laisvę išėję asmenys nepažeidžia teismo nustatytų įpareigojimų ir draudimų.

Šiuo metu 53 asmenys teismo lygtinai paleisti iš įkalinimo įstaigų nešioja elektroninio stebėjimo įrangą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.