Vilniaus kelių policija savaitgalį žada negailestingą akciją

Vilniaus policija praneša savaitgalį organizuojanti negailestingą akciją prasižengusiems vairuotojams. Pareigūnui slepia, kur ir kada ši akcija vyksta, tačiau informuoja, kad baudžiami bus visi prasižengę vairuotojai.

Vilniaus kelių policija savaitgalį vairuotojams žada negailestingą akciją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus kelių policija savaitgalį vairuotojams žada negailestingą akciją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:47 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai šį savaitgalį pasirinktose Vilniaus vietose ir pasirinktame Vilniaus apskrities rajone vykdys policinę priemonę „Koridorius“. Bus stabdomos visos transporto priemonės, tikrinama, ar vairuotojai blaivūs, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotikų ir kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Taip pat bus tikrinama, ar sustabdytos transporto priemonės nėra užfiksuotos greičio matavimo prietaisais, ar vairuotojai nevengia pareigos kviečiami atvykti į Kelių policijos valdybą. Greitį viršiję vairuotojai bus baudžiami administracine tvarka.

Nors paprastai pareigūnai nuo žurnalistų tokių akcijų vietų ir laiko neslėpdavo, šį kartą policija priėmė tylėjimo įžadus. Žinoma, kad policija reidus pradės penktadienį, jie tęsis šeštadienį ir sekmadienį.

Praėjusią savaitę Vilniaus pareigūnai nustatė 36 atvejus, kai automobilius vairavo neblaivūs vairuotojai, vien praėjusį penktadienį–sekmadienį policija pričiupo 21 neblaivų vairuotoją. Net 5 neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius, kurių metu sugadintos transporto priemonės.

Pastebėjote policijos akciją „Koridorius“? Praneškite apie tai lrytas.lt redakcijai. Informuokite, kuriuo metu ir kurioje vietoje pareigūnai surengė akciją. Jei turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos, irgi siųskite redakcijai. Savo pastebėjimais ir vaizdine medžiaga dalykitės adresu: news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.