S. Brundza Seime renkasi „tvarkiečius“, „Drąsos kelio“ neliks

Verslininkas Stasys Brundza, kuris Seime turėtų pakeisti iš parlamento pašalintą „Drąsos kelio“ lyderę Neringą Venckienę, gali sugriauti šią frakciją Seime.

S.Brundza gali suardyti „Drąsos kelio“ frakciją Seime.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
S.Brundza gali suardyti „Drąsos kelio“ frakciją Seime.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jun 25, 2014, 9:53 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:16 PM

Verslininkas svarsto galimybę pereiti į jam ideologiškai artimą „Tvrakos ir teisingumo“ partijos frakciją Seime. Jis tai ragins daryti ir kitus „Drąsos kelio“ atstovus.

Jei S.Brundza pasirinks „Tvarką ir teisingumą“, „Drąsos kelios“ frakcijos Seime neliks, nes frakciją gali sudaryti ne mažiau kaip septyni Seimo nariai. Pašalinus N.Venckienę „drąsuolių“ Seime liko šeši.

„Dabar frakcijos „Drąsos kelias“ nėra, tad reikia svarstyti, ką daryti. Reikia kolektyvinio sprendimo, ar turime kokių nors perspektyvų ką nors rimtesnio nuveikti dirbdami kaip atskira frakcija, ar vis dėlto jungtis su frakcija, kurios ideologinės nuostatos man artimesnės. Tai, ko gero, galėtų būti „Tvarka ir teisingumas“, – trečiadienį portalui lrytas.lt sakė būsimasis Seimo narys

S.Brundzai pasisekė, nes Seimo nariu turėjo tapti prieš jį „Drąsos kelio“ rinkimų sąraše buvęs Mykolo Romerio universiteto dėstytojas Gintaras Aleknonis, tačiau jis Seimo nario mandato trečiadienį atsisakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.