V. Mazuronis liks su R. Paksu

Europos Parlamento nariu tapsiantis buvęs aplinkos ministras Valentinas Mazuronis nutarė nemesti partijos pirmininko Rolando Pakso draugijos. Abu politikai Briuselyje dirbs toje pačioje frakcijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Jun 30, 2014, 4:25 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:02 AM

Prieš kurį laiką V.Mazuronis prabilo apie tai, kad jis nėra tikras, ar verta pasirinkti tą pačią parlamento frakciją, kurioje praėjusią kadenciją Briuselyje dirbo R.Paksas ir Juozas Imbrasas.

Šių politikų pasirinkta frakcijaLaisvės ir demokratijos Europa“ laikoma euroskeptiška.

V.Mazuronis dėl savo politinių perspektyvų kalbėjo su Europos Parlamento frakcija, kuri atstovauja liberalams, ir Prancūzijos nacionalistų lyderės Marine Le Pen atstovais, tačiau galiausiai nutarė pasirinkti frakciją „Laisvės ir demokratijos Europa“.

„Nutariau, kad tos pačios partijos atstovai turėtų dirbti vienoje frakcijoje. Tačiau noriu pabrėžti, kad niekada nebuvau ir nebūsiu euroskeptikas. Aš esu už Europos Sąjungą“, – portalui lrytas.lt sakė V.Mazuronis.

Paaiškėjus, kad V.Mazuronos dairosi kitos frakcijos, vėl pasklido gandai apie jo tariamus nesutarimus su partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovu R.Paksu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.