Varguolių pramogos prie Žaliųjų ežerų stebina ir visko mačiusius

Karštomis dienomis vilniečiai vėsinasi prie vandens telkinių. Viena populiariausių vietų – Žaliųjų ežerų paplūdimys. Tai, kad netoli Vilniaus esantis ežeras yra populiarus, išduoda dažnai kursuojantys ir visiškai pilnutėliai 36 maršruto autobusai.

Prie Žaliųjų ežerų poilsiautojai mėgsta gurkštelėti ir stipriųjų gėrimų.<br>Stopkadras.
Prie Žaliųjų ežerų poilsiautojai mėgsta gurkštelėti ir stipriųjų gėrimų.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Aug 4, 2014, 5:05 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:25 PM

Ši poilsiavietė įdomi ne tik skaisčiai žaliu ežero vandeniu, bet ir čia atvykstančiais žmonėmis. Mat šią vietą yra pamėgęs jaunimas, kuris nesidrovėdamas čia gurkšnoja alkoholinius gėrimus. Atsiranda ir tokių drąsuolių, kurie kepinančiame karštyje lyg niekur nieko plempia ne tik alų ar sidrą, bet ir degtinę.

Savaitgalį prie Žaliųjų ežerų filmuotame reportaže užfiksuota, kaip degtinę geria iš pažiūros pilnametystės dar nesulaukę paaugliai.

„Jūs geriate dabar degtinę. Ar jūs tokiame karštyje nebijote, kad jums pasidarys bloga?“, – linksmai nusiteikusių poilsiautojų paklausė „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistė.

„Nebijome. Aš žinau, kad aš daug galiu išgerti. Du litrus kažkur“, – pasigyrė vienas jaunuolių kompanijoje buvęs vaikinas.

„Pas mus yra patirtis...“, – kruopščiai besipinantį liežuvį bandė suvaldyti kitas įkaušęs poilsiautojas.

Žaliųjų ežerų gelbėtojas Jonas Slavinskas pripažino, kad daugiausiai nelaimių nutinka būtent dėl girtumo.

„Tie kas turi daugiau pinigėlių nuvažiavo prie jūros ar į sodybas. O pas mane atvažiuoja tie, kas gali atvažiuoti autobusais ir jaunimas. Ačiū Dievui, stipriai sumažėjo geriančių. Yra pastovūs reidai, policijos pareigūnai dažniau apsilanko“, – sakė 38 metų darbo patirtį turintis gelbėtojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.