Muzikinių TV varžytuvių per daug

Kadangi gyvenu visiškai viena, televizorius mano namuose yra tarsi gyvas žmogus. Kai jis įjungtas, dažnai pagalvoju, kad esu ne viena, kad kažkas yra šalia. Vis dėlto pastaruoju metu labiau džiaugiuosi gyvai bendraudama su draugais.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Šalčiūtė

Aug 10, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:55 PM

Nuo vaikystės esu įpratusi žiūrėti TV3, man patinka, kad šio kanalo laidos ir užsklandos ryškios, šviesios. Net ir TV3 žinios, palyginti su kitų kanalų, yra tarsi šviesesnės. Tačiau „Lietuvos ryto“ TV informacinės laidos yra išsamesnės, todėl neretai žiūriu šio kanalo žinių laidas.

Man nėra svarbu, koks žmogus pateikia naujausią informaciją. Žinių vedėjas dirba savo darbą, kaip ir bet kuris darbuotojas kokioje nors įmonėje. Jis tik perskaito surašytą tekstą, todėl šiose laidose neturi dominuoti nei vedėjo išvaizda, nei charakteris.

Man patinka medicinos pokalbių laida „Kvieskite daktarą“ (TV3), kurią veda gydytojas Alvydas Unikauskas kartu su Justinu Jankevičiumi. Nors gydytojas televizijoje naujokas, puikiai veda laidą, kurioje sužinau daug įdomių ir naudingų dalykų.

Galbūt nemažai žmonių nemėgsta choreografo Jurijaus Smorigino, tačiau aš žaviuosi jo komentarais įvairių TV projektų komisijose. Jo ironiją ir sarkazmą reikia suprasti – negalima visko priimti tiesiogiai ir pykti. Gyvenime jis yra labai malonus, geros širdies žmogus.

Žinoma, taip kalbu, nes savo kailiu jo kritikos strėlių kol kas nepatyriau. Mūsų keliai dar nesusidūrė ir šokių pasaulyje. Dabar kaip tik svarstau, ar dalyvauti konkurse „Šok su manimi“ (TV3), kuriame greičiausiai jis ir vėl teisėjaus. Štai tuomet turbūt išgirsčiau apie save visą teisybę.

Manau, kad televizija – ne man. Pasigailėjau, kad dalyvavau konkurse „Šuolis“ (TV3). Žinoma, buvo įdomu išbandyti jėgas, bet visa tai, kas užgriuvo pasibaigus projektui, tapo sunkia našta. Populiarumas turi savo kainą.

Pastebiu, kad gatvėje žmonės mane slapta fotografuoja, o paskui skelbia nuotraukas įvairiuose socialiniuose tinkluose ir prirašo visokių niekų. Tai nėra malonu.

Man rūpi kiti dalykai ir kitos vertybės, nei būti garsiai. Žinoma, malonu, kai žmonės prieina, gražiai kalbina, palinki sėkmės.

Užaugau su nuostabia LRT televizijos laida „Gustavo enciklopedija“, kurioje sužinodavau daug įdomybių. Būtinai nueisiu pasižiūrėti filmo „Gustavo nuotykiai“ (jį kuria režisieriai Vaidas Lekavičius ir Augustinas Gricius. – Red.). Jei turėčiau vaikų, vesčiausi ir juos.

Išaugusi iš šios laidos pamėgau dokumentiką, kurios nemažai randu „Lietuvos ryto“ TV ir LRT televizijoje. Man taip pat įdomios laidos apie statybas, interjerą.

Žiūrėdama tokias laidas kaip „KK2 penktadienis“ ir „Žvaigždžių dešimtukas“ linksminuosi. Jų ir siužetai šmaikštūs, ir veikėjai juokingi. Smagi atmosfera ir „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Viskas bus gerai!“, kurioje kaip svečias kartą dalyvavau pati.

Manau, kad muzikinių varžytuvių mūsų televizijose kuriama per daug.

Mūsų šalyje nėra tiek daug gerai dainuojančių žmonių.

Šie projektai, matyt, turi dvi puses – prodiuseriams nereikia mokėti dalyviams honorarų, o žmonės randa būdą išgarsėti. Bent jau savo mieste, kaime ar gatvėje. Bet juk kuo daugiau tokių projektų, tuo labiau krinta kokybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.