Kauno meras Andrius Kupčinskas šaiposi iš oponentų

Kauno meras Andrius Kupčinskas šaiposi iš 16 tarybos narių, kurie ragina

A.Kupčinskas socialdemokratams linkėjo stiprybės.<br>P.Mantauto nuotr.
A.Kupčinskas socialdemokratams linkėjo stiprybės.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Sep 5, 2014, 12:39 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:54 PM

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovas A.Kupčinskas pareiškė nešauksiąs neeilinio posėdžio, nes nepateikta jokių sprendimų projektų, o eilinis tarybos posėdis numatytas labai greitai – rugsėjo 18-ąją.

Ta proga politikas pareiškė, kad kitų metų pradžioje vyksiantys mero ir savivaldybės tarybos narių rinkimai jau kaitina aistras ir jaučiamas opozicijos šnopavimas.

„Nematome nei lyderių, nei kandidatų sąrašų“, – apie galimus konkurentus kalbėjo Kauno meras. Jis jau anksčiau pareiškė, kad sieks dar vienos kadencijos šiame poste.

Pasak A.Kupčinsko, turbūt sunkiausi išbandymai Kaune teko valdančiajai koalicijai priklausančiai Socialdemokratų partijai, kuri neturi aiškių lyderių. Socialdemokratų frakcija dar šios kadencijos pradžioje suskilo, o prie jos prisijungė politinių turistų iš kitų partijų.

Trys socialdemokratai taip pat pasirašė reikalavimą surengti neeilinį posėdį. Meras vylėsi, kad Socialdemokratų frakcija šįkart sugebės garbingai baigti kadenciją, nes ankstesnės kadencijos metu pasitraukė iš valdančiosios daugumos prieš pat rinkimus.

A.Kupčinskas taip pats stebėjosi oponentų teiginiais, kuriais mėginama paneigti tai, kas iš tikrųjų vyksta mieste.

„Tai silpnos opozicijos požymis, nes stipri opozicija sugeba ir kritikuoti, ir pagirti už gerus darbus“, – kalbėjo A.Kupčinskas. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.