Kauno policininkui – dar vienas apdovanojimas

Angelų sargų – policijos dieną Lietuvos policijos mokyklos (LPM) Profesinės taktikos skyriaus vyriausiasis specialistas Dalius Mackela sulaukė malonios staigmenos. Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas Vydas Gedvilas pareigūnui įteikė sidabrinį medalį bei padėką už puikią tarnybą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 2:09 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 9:00 PM

„Jau ilgus metus atliekate sunkią, atsakingą, pavojingą, tačiau mūsų visuomenei ir valstybei labai reikalingą misiją. Džiaugiuosi, jog esate vienas iš tų pareigūnų, kuriais pagrįstai gali didžiuotis visa policijos sistema. Nepriekaištingas profesinis pasirengimas, pareigingumas, principingumas, kitos dalykinės ir žmogiškosios savybės lemia atitinkamą Jūsų įvertinimą tiek kolegų, tiek ir vadovybės akyse“, – išplatintame pranešime cituojamas V.Gedvilas.

Seimo pirmininko pavaduotojas dėkojo už pastangas, kad Lietuvoje gyvenantys žmonės jaučiasi ramesni ir saugesni. Taip pat linkėjo ir toliau aktyviai, entuziastingai ir energingai tęsti tarnybą.

Pareigūnas D.Mackela nesitikėjo tokio įvertinimo, todėl buvo labai nustebęs.

„Tai mano pareiga ir kasdienis darbas, tačiau be galo malonu, kai sulauki gražių padėkos žodžių“, – tikino LPM darbuotojas D.Mackela.

Kauno policijos pareigūnas D.Mackela įvertinimų sulaukė ir anksčiau. Surengus konkursą Konkurse "Herojai tarp mūsų", kuriame eiliniai piliečiai buvo kviečiami dalintis istorijomis apie paprastus žmones, kurių poelgiai verti herojų vardo, nemažai padėkų sulaukė tuomet Patrulių rinktinės mobilaus būrio vyriausiuoju patruliu dirbęs D.Mackela. Jis apdovanojimą gavo iš šalies vadovės rankų.

Šių metų pradžioje D.Mackela tapo vienu iš socialinės akcijos „Aš neimu kyšių" nugalėtojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.