Ieškoma, kas pakeistų R. Balnienę

Ūkio ministerija ketvirtadienį paskelbė konkursą Valstybinio turizmo departamento vadovo pareigoms eiti.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 30, 2014, 4:38 PM, atnaujinta Feb 20, 2020, 11:12 AM

Kaip nurodo ministerija, valstybės tarnautojas, einantis šias pareigas, privalo turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą – socialinių mokslų studijų srities magistro kvalifikacinį laipsnį. Taip pat reikalaujama turėti ne mažiau kaip 5 metus vadovaujamo darbo patirties, būti patyrusiam rinkodaros ir Europos Sąjungos organizacijų srityje.

Norintieji vadovauti įstaigai taip pat privalo mokėti anglų ir rusų kalbas įgudusio vartotojo C1 lygiu ir išmanyti MS Office paketą.

ELTA primena, kad ūkio ministras Evaldas Gustas spalio pradžioje dėl „Go Planet Travel“ bankroto nusprendė nebepratęsti Raimondos Balnienės, kaip VTD direktorės, kadencijos. Ji buvo perkelta į naujas pareigas ir tapo VTD patarėja.

Ministras R. Balnienei dėl aplaidaus darbo prižiūrint UAB „Go Planet Travel“ rugsėjį buvo skyręs papeikimą, Generalinė prokuratūra buvo pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl galimo įmonės vadovų sukčiavimo ir dokumentų klastojimo.

Kaip anksčiau skelbė ELTA, liepą UAB „Go Planet Travel“ tapo nemoki ir negalėjo įvykdyti turistams prisiimtų įsipareigojimų. Nepaisant to, įmonė iki paskutinės akimirkos organizavo keliones į užsienį, todėl, paskelbus nemokumą, Turkijoje, Antalijoje, buvę lietuviai liko be viešbučių ir galimybės grįžti namo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.