Ar „tvarkiečiai“ liks koalicijoje?

Ant partijos „Tvarka ir teisingumas“ kritęs galimos politinės korupcijos šešėlis neužgoš Lietuvos socialdemokratų partijos gebėjimo skaičiuoti politinius ėjimus, mano politologai. Partijos „Tvarka ir teisingumas“ ilgalaikę ateitį sunku prognozuoti, nes partija neturi aiškios idėjinės krypties, pastebi politologas Antanas Kulakauskas. Vis dėlto artimiausiu metu ši partija tokia, kokia yra, turėtų išlikti, mano politologas.

Politologas A.Krupavičius mano, kad „Tvarka ir teisingumas“ išliks politinėje arenoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Politologas A.Krupavičius mano, kad „Tvarka ir teisingumas“ išliks politinėje arenoje.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 5, 2014, 6:40 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 7:19 AM

„Kitas klausimas, ar ji išliks koalicijoje. Ko gero, dabartinėje situacijoje nė viena koalicijos narių nėra suinteresuota, kad „Tvarka ir teisingumas“ pasitrauktų“, – „Kauno dienai“ sakė politologas A.Kulakauskas.

Politologas Algis Krupavičius irgi mano, kad, nepaisant dabartinio skandalo ir nuo seniau besitęsiančios įtampos partijos viduje, „Tvarka ir teisingumas“ išliks politinėje arenoje. Jo nuomone, R.Pakso partija išlaiko elektorato, kuris nusivylęs teisėsaugos institucijomis, lojalumą.

„Apskritai Lietuvos problema, kad čia egzistuoja kaltės prezumpcija, – skubama pareikšti, jog kažkas yra kaltas ir kitaip negali būti. Įtarumo kultūra politikos arenoje ir viešojoje erdvėje – itin populiari“, – pastebėjo politologas A.Krupavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?