Konservatorių kandidatas į Vilniaus merus - M. Majauskas

Konservatoriai apsisprendė kas bus jų kandidatas į Vilniaus mero postą.

Savaitgalį konservatoriai rinko savo kandidatą į Vilniaus merus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Savaitgalį konservatoriai rinko savo kandidatą į Vilniaus merus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2014, 10:45 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 10:08 PM

Savaitgalį Vilniuje vyko balsavimas dėl Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatų į merus Vilniaus mieste būsimuosiuose savivaldos rinkimuose, taip pat buvo reitinguojamas kandidatų į savivaldybės tarybą sąrašas.

Balsavime dalyvavo 1084 iš 2148 balso teisę turinčių Vilniaus miesto Sueigos narių.

Balsai pasiskirstė taip: Mykolas Majauskas 487 balsai; Valdas Benkunskas 246 balsai; Arvydas Anušauskas 145 balsai; Stasys Šedbaras 104 balsai; Kęstutis Masiulis 94 balsai.

Iš pradžių norėję daryti antrąjį rinkimų turą, kuris būtų vykęs lapkričio 14-15 dienomis, konservatoriai apsigalvojo.  Į antrąjį rinkimų turą išėję Mykolas Majauskas ir Valdas Benkunskas sutarė - TS-LKD kandidatu Vilniaus mero rinkimuose ir sąrašo vedliu bus M.Majauskas.

„Vertinu partijos narių pasitikėjimą ir tikiu, kad kartu su Valdu laimėsime rinkimus, nuveiksime didelius darbus Vilniuje. Dabar mūsų partijai reikalingas susitelkimas. Esame dėkingi partijos nariams už pasitikėjimą, nes Vilniuje atėjo metas pokyčiams. Laikas sutvarkyti sostinės finansus, sutramdyti nomenklatūrą, išvalyti energetikos sektorių nuo korupcijos ir sukurti miestą, kuriame galėtų kurtis ir auginti vaikus jaunos šeimos. Tai mūsų tikslas“, – teigė M.Majauskas.

„Mykolas, gavęs didžiausią mūsų bendruomenės pasitikėjimą, bus stiprus kandidatas Vilniaus mero rinkimuose ir turi puikias galimybes įveikti kitų partijų atstovus. Džiaugiuosi, kad turėsime stiprią komandą, jauną ir profesionalų sąrašą“, – komentavo V.Benkunskas.

Galutinį kandidatų sąrašą ir vidinių rinkimų rezultatus artimiausiu metu tvirtins TS-LKD Vilniaus sueigos Konferencija bei centrinės partijos struktūros – Prezidiumas ir partijos Taryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.