Šauniausia Lietuvos studentė – D. Songailos sužadėtinės sesuo

Nuo pat pirmojo pasirodymo komisijos, kurioje be kitų narių buvo modelis Goda Dagilytė ir aktorius Mindaugas Papinigis, dėmesį patraukė 18 metų Kauno technologijos universiteto studentė Deimantė Sabeckaitė. Ji įkūnijo filmo „Mergina verta milijono“ heroję.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 14, 2014, 11:38 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 10:47 AM

Nuo pat pirmojo pasirodymo komisijos, kurioje be kitų narių buvo modelis Goda Dagilytė ir aktorius Mindaugas Papinigis, dėmesį patraukė 18 metų Kauno technologijos universiteto studentė Deimantė Sabeckaitė. Ji įkūnijo filmo „Mergina verta milijono“ heroję.

Laimėtoja – krepšininko Dariaus Songailos mylimosios Gintarės Sabeckaitės jaunesnioji sesuo.

Tuo metu, kai Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Italijoje su komanda pralaimėjo Sasario „Dinamo“ klubui Eurolygos varžybose, kūdikio besilaukianti jo išrinktoji Kauno sporto halėje aistringai palaikė seserį.

Antrus metus eksporto inžinerijos mokslus kremtanti D.Sabeckaitė dalyvauti šauniausios studentės rinkimuose nutarė paraginta bičiulių ir Kauno technologijos universiteto studentų atstovybės.

„Tariau sau: kodėl gi ne? Varžovės buvo labai stiprios, gerai pasiruošusios, todėl maniau, kad būsiu laiminga, jeigu pateksiu į finalą. Tačiau sėkmė man nusišypsojo plačiausiai ir aš laimėjau“, – džiaugėsi mergina.

D.Sabeckaitė iš kitų 9 dalyvių išsiskyrė ne tik plačia šypsena ir dailiomis kūno linijomis, bet ir lankstumu bei grakštumu. 

Tai – pirmasis konkursas, kuriame dalyvavo D.Sabeckaitė. Jos sesuo Gintarė – 2009 metais yra tapusi konkurso „Mis laikinoji sostinė“ pirmąja vicemis.

Šauniausia Lietuvos studentė daugiausia dėmesio skiria mokslas, ji taip pat dirba vienoje personalo atrankos įmonėje. Laisvalaikiu mergina lanko šokių studiją.

Dėl šauniausios studentės titulo varžėsi dešimt studenčių, kurios atstovavo Kauno technologijos universitetui, Lietuvos sveikatos mokslų universitetui, Vytauto Didžiojo universitetui ir Mykolo Riomerio universitetui.

Norėdamos patekti į konkursą studentės siuntė anketas. Renginiui merginos ruošėsi daugiau nei mėnesį. Jos mokėsi šokio, choreografijos, rengė namų darbų užduotį, ruošėsi talentų rungčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.