Trankyti durimis - įkyrėjęs būdas žadinti televizijos žiūrovus

Sunku pasakyti, kas pirmas panaudojo šį triuką - rinkėjų simpatijas

Daugiau nuotraukų (1)

Virginijus Mičiulis

Nov 16, 2014, 3:00 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:33 AM

Ir kas tik Lietuvoje jo nėra išbandęs! Rolandas Paksas, Vytenis Andriukaitis, Petras Gražulis, Vytautas Šustauskas, Jurijus Smoriginas, Natalija Bunkė, Aušra Maldeikienė.

Paieškos sistemoje „Google“ surinkite: „trenkė studijos durimis“, „supykęs paliko TV laidą“, „nusiplėšė mikrofoną“ ar panašius žodžių junginius ir pamatysite, kiek žymūnų pasinaudojo šiuo kiekvienam prieinamu būdu susigrąžinti išsivadėjusį žiūrovų dėmesį.

Ketvirtadienį jį išbandė „Naujos pupytės“. TV3 laidoje „Ginčas be taisyklių“ išgirdusios choreografo J.Smorigino kritiką (koks netikėtumas!), jos išskuodė iš studijos. Tiesa, kadangi iki laidos pabaigos dar buvo marios laiko, netrukus grįžo.

Kadaise tai buvo laikoma akibrokštu ir kaitino žiūrovų kraują. Dabar laidos anonse išgirdęs, kad kažkas tuoj trenks studijos durimis, žiovaudamas perjungiu kanalą.

Dažniausiai jos trankomos tam, kad iš palaimingo snaudulio būtų pažadinti studijos svečiai ir TV žiūrovai.

Nežinau, ką minėtiems veikėjams pataria jų įvaizdžio kūrėjai, tačiau akivaizdu, kad pasigirti beribe fantazija negali.

Žinoma, mus nustebinti nelengva. Mėtyti į oponentus stiklines (autorius Algirdas Patackas) ar laistytis vandeniu (vienas žinomesnių atlikėjų Vladimiras Žirinovskis) beviltiškai pavėlavote.

Gerbiamieji laidų dalyviai, jus išgelbėtų tiesioginiame eteryje sukeltos muštynės. Tik nemėginkite sukčiauti! Po laidos privalėsite pademonstruoti bent jau kraujosruvas ir pristatyti gydytojo pažymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.