Milijonierius V. Valkiūnas nori Biržų mero posto

Nedidelės Lietuvos respublikonų

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 17, 2014, 7:45 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:58 AM

„Daugelį metų mano gimtajame rajone niekas nesikeičia. Aukštas bedarbystės ir emigracijos lygis, bloga infrastruktūra, neefektyviai veikiantis komunalinis ūkis, nykstanti gamyba bei merdintys turizmo objektai. Atėjo laikas kardinalioms permainoms, todėl nusprendžiau iškelti savo kandidatūrą į merus ir tikiuosi, kad rajono gyventojai mane palaikys“, - cituojamas V.Valkiūnas išplatintame pranešime.

Jame jis taip pat tvirtina, jog sprendimas tapti Seimo nariu buvo klaida, „kadangi vienas nepriklausomas parlamentaras mažai gali įtakoti valdančiųjų sprendimus.“ „Mūsų parlamentas ir Vyriausybė – tai didžiulis derybų stalas, kur daugiau laiko skiriama kompromisams ieškoti nei problemoms spręsti. Aš pripratęs dirbti ir greitai priimti sprendimus, todėl manau, kad galiu būti naudingas gimtajam rajonui. Juk savivaldybėse ūkinės veiklos daugiau nei politikos“ , - sako V. Valkiūnas.

Rinkimams į rajono tarybą V.Valkiūnas ketina suburti bendraminčius į bendrą sąrašą „Už permainas“. „Sieksiu, kad mūsų sąraše būtų kiekvieno Biržų rajono miestelio gyventojas. Tokiu būdu užtikrinsime, kad taryboje būtų tinkamai atstovaujamas kiekvienas rajono kampelis“, - sako iš Biržų krašto kilęs parlamentaras.

Savivaldybių tarybų rinkimai vyks kovo 1 dieną. Tai bus pirmieji rinkimai, per kuriuos merai bus renkami tiesiogiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.