Lietuvos muitininkų prašymus pasiaiškinti Rusija ignoruoja

Lietuvos muitininkai siekia išsiaiškinti oficialias priežastis, kodėl Rusija pasienyje

Vilkikų ir lengvųjų automobilių iš Lietuvos įvažiavimą Rusija pradėjo riboti praėjusios savaitės pabaigoje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilkikų ir lengvųjų automobilių iš Lietuvos įvažiavimą Rusija pradėjo riboti praėjusios savaitės pabaigoje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 26, 2014, 11:21 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 2:47 PM

„Mes norime išsiaiškinti, kodėl priimti sprendimai, siekiame gauti oficialų paaiškinimą, kodėl tos muitinės procedūros atsirado“, - BNS sakė Muitinės departamento vadovas. Jo teigimu, kol nėra oficialų paaiškinimų, jis negali komentuoti išsamiau.

Anot A.Šipavičiaus, šiuo metu pasienyje su Karaliaučiumi automobilių srautas sumažėjo, nes gyventojai vengia nebūtinų kelionių.

Rusijos muitinės vadovas antradienį pranešė, kad nuodugniai tikrinti lietuviškus krovinius padėta, nes Europos Sąjungos šalys į Rusiją per Lietuvą esą gabena „embargo“ produkciją, kuri yra su padirbtais sertifikatais. O dar anksčiau Rusijos muitininkai neoficialiai teigė, kad sutriko informacinės sistemos.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba antradienį gavo oficialų Rusijos sienos su Lietuva įgaliotinio atstovo raštą, kad eilės susidarė dėl muitinės procedūrų.

Vilkikų ir lengvųjų automobilių iš Lietuvos įvažiavimą Rusija pradėjo riboti praėjusios savaitės pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.