Lietuvos laisvės sąjunga varžysis 43 savivaldybėse

Dėl Vilniaus miesto kandidato į merus sprendimas dar nepriimtas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-29 13:49, atnaujinta 2018-01-20 08:18

Lietuvos laisvės sąjungos taryba taip pat patvirtino deklaraciją „Dėl Lietuvos laisvės sąjungos dalyvavimo Savivaldybių tarybų ir tiesioginiuose merų rinkimuose 2015 m.“.

LLS dalyvaus rinkimuose didžiuosiuose šalies miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, taip pat kituose miestuose ir rajonuose. Kaune kandidatu į merus tapo ir pirmuoju sąraše įrašytas buvęs Kauno meras Erikas Tamašauskas, Šiauliuose - Vidmantas Šimkus, Panevėžyje - Valdemaras Jakštas.

Dėl Vilniaus miesto kandidato į merus sprendimas dar nepriimtas.

„Stipri valstybė - tai pirmiausia savarankiška savivalda, aktyvios bendruomenės, veiksmingos savivaldos ir aktyvūs, neabejingi piliečiai. Tik turėdama stiprias bendruomenes valstybė yra stipri.

Dinamiškus ir augančius miestus ir miestelius, savo gyvenamąsias vietoves kuria patys piliečiai ir jiems tarnaujanti valdžia, o ne atvirkščiai“, - sakoma Lietuvos laisvės sąjungos patvirtintoje deklaracijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.